Ha lenne 50 milliód (ennyit adnál a kocsiért), melyik autót vennéd, ha csak azt vezetnéd életed végéig?
Viccesek ezek a Teslás válaszok.
Egyrészt ugye a Tesla egy autómárka, több különböző modellel. Nem értem, a kérdező miért nem küldi el az anyjukba ezen válaszolókat is pontatlanságuk miatt.
Másrészt pedig a Tesla autók alig pár évesek, egy korábban autógyártással nem foglalkozó vállalkozó termékei, amerikai összeszerelési minőség, ráadásul olyan akkumulátor-technológia, aminek pár év múlva múzeumban lesz a helye.
Értem én, hogy az elektromos autóké a jövő, de igen nagy összegben mernék arra fogadni, hogy a ma megvásárolt Teslák nem 30, de 5 év múlva sem lesznek már a fasorban sem. Olyan elavultak lesznek, mint egy ötéves mobiltelefon vagy laptop.
Kérdés, hogy tankolással mi van, mert ha nem kéne a tankolással, szervízzel foglalkozni akkor valamelyik csúcs német luxusbálnát.
Viszont ha a szervizet stb nekem kell állni akkor Mazda 6 vagy valamit hasonló kategóriában, mert hiába van 50 milliós kocsim ha épp a garázsban áll valami hibával vagy csak nem tudom tankolni.
Sok barom, hogy lepontozza a Teslás válaszokat :D
A Tesla S már bizonyított, félmillió km-t futott taxi akku-kapacitása 80% körül van. A tételesen vezetett szervizköltségek (a táblázat hozzáférhető a neten, akit érdekel, keresse meg) kb. egy belős égésű motoros autó költségeinek egyötöde.
Ha évi 15000 km-t megyek, kb. 30 év alatt tennék bele fél millió km-t... különösebb meghibásodás nélkül.
Jó ez a fórum, megmutatja hogy az emberek többsége mennyire primitív, sötét és korlátolt.
2-3 15-20 milliósat
Valami elektromosat, kisebbet, városit, egy V8 coupe-t, meg valami dízel utazósat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!