Mit kell ma intézni egy autó vásárlásakor ha azonnal használni akarom? Olyasmire gondolok, hogy ugy hallottam a kötelező anonnal érvényet veszti, s már ujat kötve kell menni a kocsiért,2 tanus adásvételi nem érvényes, stb. Mi ezekből az igaz?
tehát akor jól hallottam. ugy emlékeztem, hogy 1 napig még érvényes volt régebben a korábbi, de ezekszerint tényleg megszünt.
online módon is köthetek?
ha vidéken veszem esetleg hétvégén akkor máskép nem megy...
és akkor ki kell nyomtatni vagy más módón is igazolható esetleges igazoltató rendőrnek?
(azt hinném megkötni ezekután okostelefonrol is lehet. vagy tévedek? ha igen, képernyőről igazolható hasonlóan ahogy vonaton is fel lehet mutatni képernyőn a jegyet?)
egy pillanat.
kézzer irt adásvételi érvényes manapság?
és ha igen akkor csak ugy érvényes ha percre pontosan van rajta a dátum?
én mikor utoljára bonyolitottam autó adásvételit, kézzel firkantottuk rajta volt tipus alvázszám motorszám vevő eladó s 2 tanu adatai és a dátum. de csak napi pontossággal. akkor ma ez már nem lenne elég?
ugy tudom akkor ha aznap okoztam karambolt az még a régi tulajt terhelte mert igy aznap még érvényes volt. akkor ez már nem igy van?
ez a rendőrön mulik hogy elfogadja megoldás se tetszik nekem.
az akkor teljes megoldás ha kinyomtatom a visszaigazoló emailt vagy valamit?
annó mikor már megvolt az autóm a kötelező váltáskor elég volt egy olnine szerződést kinyomtatni a csekk, átutalás nem számitott, aztán ha megvolt küldtek egy igazoló kártyát.
akkor ma hogy van? küldenek egy visszaigazolást online módban és ha kinyomtatom elég? elvileg ha online módben rendelem szerepelhetne a rendszerben attól a perctől, amit a rendőr leellenőrizhet, ez mégse így van?
és én ugy tudtam nekem igazolnom KELL a biztositás meglétét egy nyomtatvánnyal és a rendőr vagy elfogadja vagy leellenörzi nem hamis e...
köszi a tréleres tippet. eszembe nem jutott volna autópályán letakarni.
viszont akkor már hátulról is fényképeznek?
eddig ugy tudtam csak elölről fényképeznek.
akkor ez is régi infó?
elavult vagyok nagyon, de érthető, 5 éve nincs autóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!