Szerintetek reális lenne ez az ár ezért a kocsiért?
1. Kösz az értelmes választ!
2. Menj te az anyádba !!!
3. A mi 13 éves corsánkat 65 ezer km-eltuk el kb 5éve.
4. Itt nem arról van szó h hány km van benne, nem azért kell h elmenjek mekkába, hanem h tudjam használni pl munkába járni, max 20 km-es távokra, második autónak kell. Nekem az autó állapota számít nem az h hány km van benne. vehetek 5 éves autót h egy kis 18 éves gyerek kihajtotta a belét és van benne60e, sokra mennék vele.
Az előző válaszoló ugy értette hogy vissza van tekerve az óra.
Nem mai autó, de szép állapotba van, és nem biztos hogy vissza van tekerve, anyám 4 év alatt 25ezer km-t pakolt a swiftbe. Szerintem vedd meg.
Nekem nem tetszik, hogy vizesen van fényképezve, sokat dobhat rajta. Azon kívül a motorháztető elején érdekesen törik a fény ( főleg a 3. képen), össze-vissza, valószínűleg nem sikerült jól kikalapálni, és az utas ülés előtt mintha vizes lenne a szőnyeg, ami a rosszabb esetben kívülről jön.
Ha komolyan érdekel, néz meg közelről,alaposan, de az tény, hogy jóval olcsóbb, mint a hasonló autók.
szerintem nézelődhetsz még
de ez is jó vétel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!