Szerintetek reális lenne ez az ár ezért a kocsiért?
és szerintem is rosszil törik a fény! azaz törve volt, és ha lesz egy kis baleseted, am motor benn lesz az utastérbe!
az 5. sebességben vettek 1 ford focust, össze volt törve, összeütköztették 1 rendessel ami nem volt még törve.
a töröttön meg se látszott hogy volt vele valami.
aztán összementek: a motor fele kb az utastlrbe volt!
a sima autó tök jól "túlélte"!!! szerintem bátra, a törött autókkal.
Nézd meg, próbáld ki és ha tetszik akkor vidd el egy szervizbe ahol átvizsgálják neked és kapásból megmondják ha valami nem stimmel, igaz hogy a saját költségedre kell csináltatnod de jobb ha akkor derül ki ha valami rossz, mint később és többet költesz rá.
Gyanús nekem hogy miért van vizesen fényképezve.
Lehet hogy törött volt vagy nagyon rossz az esztétikai állapota.
szal...
megnéztem az autót!
hirdetés csalógató,
az első lökős igénytelenül van felrakva, lóg...
az eladó szerint csak a generátor csapágy csörgött, telefonba ezt állította
valójában az egész vezérlés csörgött zörgött, a szelepfedél tömítésnél és a hengerfejtömítésnék vízkőfoltok voltak, és valahl szivárgott is a víz, alapba... ott semmi keresnivalója víznek
valószínüleg hengerfejes az autó.
jah és a hirdetésben klímával hirdetik, jah benne van, de nem is működik
az eladó szépen átbaszott telóba, végülis csak 3 szor kérdeztem meg előtte napokban h nincs e semmi baja
magyarul az egészért nem adtam volna egy fillért sem
gondoltam leírtam a tapasztalatomat, véleményemet
ÜDV mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!