Hogyan kezdjek neki a jogosítványnak és a vezetés megtanulásának?
Figyelt kérdés
Eddig nem igazán érdekelt, de nagy motivációt kaptam. nem szeretnék többé tömegközlekedni és szeretnék egy autót, amit tudok szeretni.De meg kell tanulni minden apróságot, ráadásul nem tudom hogy lehet az oktatásos részt úgy megcsinálni, hogy olyan napokra kerüljön, amikre szeretném, mert én hétvégén is szoktam dolgozni egyik napon mindig. És nem vagyok képben.
Hol érdemes elkezdeni tanulni a kresszt és hasonlókat?
Milyen dokumentumokat javasoltok? Mi a menete?
Előre is köszi
2019. máj. 13. 16:44
2/4 anonim válasza:
Iratkozz be autó suliba. Az elméleti részt neten csinálhatod amikor időd van és ha végig csinálod akkor kérsz vizsgaidőpontot a sulitól. Gyakorlati részt az oktatóddal kell megbeszélni kinek mikor jó.
3/4 anonim válasza:
Ballagj be egy szimpatikus autósiskolába és ott az ügyintéző mindent elmond töviről-hegyire.
Ja, és ne csak az ár alapján válassz iskolát, mert lehet, hogy ahol olcsóbb az óradíj, ott több hónapot kell várni egy oktatóra.
4/4 anonim válasza:
Ugyan épp csak az elméleti vizsgán vagyok túl (ma volt), de a Webjogsi eléggé szimpatikus autósiskola, minden gyorsan és korrektül történik náluk. Tudom ajánlani. www.webjogsi.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!