Csepelen gyakorlópálya jogsi előtt?
Figyelt kérdés
Csepeli vagyok, nemsokára kezdem a vezetést oktatóval, de szerintem nagyon béna vagyok, még soha nem vezettem. Tudtok Csepelen olyan területet, ahol lehetne gyakorolni ilyen alap dolgokat csak hogy hogy is működik az egész meg menni kicsit?2019. máj. 9. 10:16
1/6 anonim válasza:
Általában úgy azért mennek oktatóhoz az emberek, mert nem tudnak vezetni, és még nem vezettek.
Ne menj sehova, azért fizetsz az oktatónak, hogy megtanítson vezetni.
2/6 anonim válasza:
Azért van az oktató, hogy ő magyarázza el. Ha van egy kis tapasztalatod és tudod, hogy hol a fék, gáz, kuplung akkor nagyon szívesen ajánlom az Auchan parkolóját este vagy délelött.
3/6 anonim válasza:
Az emberek azért mennek oktatóhoz, hogy megtanuljanak vezetni.
4/6 anonim válasza:
Tőlem annak idején első alkalommal, amikor találkoztam az oktatómmal, megkérdezte, hogy vezettem-e már. Nyilván nem arra gondol, hogy jogosítvány nélkül a forgalomban. De pl el tudtam már indulni az autóval. De ha nem, abból sincs semmi gond, azért van, hogy megtanítsa. Tőlem is pont ezért kérdezte.
5/6 anonim válasza:
Van amikor az a rosszabb, ha valaki vezetett már.
Mert lehet, hoyg rossz beidegződést kell "kinevelni" belőle vizsgára.
Aki régóta vezet, az nem úgy vezet, mint ahogy elvárják vizsgán...
Az Auchan parkoló meg illegális jogsi nélkül, mint minden közterület. Ezt azért tartsd észben.
6/6 anonim válasza:
Ráadásul ezzel vigyázni kell, mert ha nem olyan helyre mész, ami a közforgalom elől elzárt (pl. az Auchan parkolója) és ott észrevesz a rendőr, keményen megbüntet téged és azt is aki melletted ül. Hiába éjszaka mész kihalt parkolóba. A rutinpályára menj, ha van Csepelen, az az egyedüli hely, ahol akkor sem fognak valszeg megbüntetni, ha közforgalom elől nem elzárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!