Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csepelen valaki tud Skoda...

Csepelen valaki tud Skoda Octáviában (1.4 BCA motorszám) EGR szelepet cseréni?

Figyelt kérdés
A szelep ki és becsavarozása megtörtént, de az autószerelő közölte, hogy a vezérlésre a kollégája fogja felprogramozni. A "kolléga" passzolta a feladatot ("Ennek működni kéne"). Most a sárga motorlámpa világit. A kóklerekből elegem van

2015. szept. 26. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha világít a hibajelzés, akkor ki kell olvasni a hibakódot, aztán ha már nem áll fenn, akkor törölni.

Ha csak kókler ismerőseid vannak, akkor vidd márkaszervizbe.

2015. szept. 26. 18:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Azok után, hogy 2 olajcserére márkaszervizbe vittem. Az olajat egyszer sem cserélték. Amikor reklamáltam 1x sem vitatták... (Természetesen nem ugyan az a szerviz volt)

A hibajelzés kiolvasva. Az EGR szelepet kéne kalibrálni, na itt rosálnak be.

2015. szept. 26. 20:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ebben a szép városban nem lakik egy autószerelő, csak kóklerek?
2015. szept. 27. 10:36
 4/4 joco5582 ***** válasza:

Szia. Átestem én is hasonlót. Kitartást.

Vidd Érdre az injektor.hu -hoz. Nem lesz olcsó, de amit átadnak azzal soha nem lesz gondod. Nem mellesleg, olyan diagnosztikát csinálnak amivel a kocsi előélete és a jövőbeli költségek is kimutathatók.

Példa légtömegmérő csappantyú tisztítás után 1800-as alapjáratom lett. 22éves kocsim van, azt hittem ilyen kocsikat mindenki tud javítani, de mégse. Irány Érd, ők felprogramozták, és azzal az erővel injektorokat is tisztítottak. Nem akartam elhinni, de érezhetően kevesebbet fogyasztott a kocsi utána. Jó nem literekkel, de 100-on féllel.

Elmondták, hogy a hibát szigorúan is tudják javítani, de jobb lenne, ha néhány mást is átnéznének. Megérte.

Vicces volt hogy pont egy Deloriant és egy sokmilliós luxuskocsit javítottak az enyém mellett :)

Remélem segítettem

2015. szept. 27. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!