Seat 1.6 SR 2000-es AKL motorkódú kocsim reggel miért
fullad le hidegen?
Figyelt kérdés
Kb. 5-10 másodpercig jár de akkor is egyenetlenül, aztán leáll, újraindítom akkor már nem áll le az alapjárat, de elindulásnál nagyon erőtlen és fulladozik, aztán kb 500m után már jó de amíg nem melegszik fel kb 40-60 fok közé addig kicsit erőtlen.
Tudtok Debrecenben valakit, akár diagnosztika vagy szerelő aki megnézné és nem horribilis áron dolgozik?
ha a fogyasztása megnőtt akkor vidd el füstmérésre mert lambdaszonda hiba miatt kaphat benzindús keveréket amitől fulladozhat.
2015. szept. 22. 22:13
2/6 A kérdező kommentje:
De ha a lambda a hiba forrása akkor nem kellene melegen is csinálnia? Olyat produkál még hogy felpörög magától majdnem 2000-ig, de csak az első 5 percben utána melegszik annyit hogy beáll normálisra vagyis nem észrevehető inkább így mondom és az alapjárat normális.
2015. szept. 22. 22:49
3/6 kamikaze17 válasza:
diagnostikara kell tenni es konnyen meglehet fotengely forgas erzekelo
2015. szept. 23. 20:27
4/6 A kérdező kommentje:
még a MAF sensort próbálom meg az is csinálhatja, de én is szenzorra tippelek. valószínű diag lesz a vége, de azért megpróbálom magamnak megcsinálni.
2015. szept. 23. 21:52
5/6 kamikaze17 válasza:
hat az a tuti ha magadnak csinalod es foleg ha van diagnosztikad is vagy a haverodnak igy meg lesz csinalva es nem lesz lehuzas nekem csak rossz tapasztalataim vannak szerelovel parszor vittem el az automat szerelohoz de vegul nekem kellett megis megcsinalnom hogy vegul jo legyen
2015. szept. 23. 21:57
6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen az előző autómnál is én csináltam meg végül.
Kicseréltették az injektor gumi tömítését hogy falsot szív és ezért erőtlen míg be nem melegszik, meg még mondtak pár cserélendő alkatrészt ha ez nem jó, de nem volt közte a hőfok jeladó! Mondom tippelni én is tudok, akkor kicserélem a hőfok jeladót és ez volt a hiba forrása!
Ez azért kicsit összetettebb verda, úgyhogy lehet lesz még vele fejtörés...
egyébként ha vennék milyen diag-ot érdemes, az olcsóbbak közül?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!