Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen új/szalonautót vennél...

Milyen új/szalonautót vennél kb.6 millióból ilyen feltételekkel?

Figyelt kérdés

Napi 80 km ingázásra lenne használva, amiből kb. 70 km városon kívül van, de nem autópálya. Fontos lenne a biztonság és a nem túl nagy fogyasztás. Szeretném,ha a fenntartása sem lenne iszonyú drága, egy jó alsó/közép kategóriás autót képzeltem el. Mivel eléggé kicsi vagyok(162 cm) úgy hallottam,hogy érdemesebb magasabb autót venni, az előnyösebb lenne. Ez igaz?

Milyen típusokat nézzek meg? (én a Vitarat, Ceed-et, szalonautó V40-et és Sportage-ot néztem)

2019. máj. 7. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jól felszerelt új Dacia Dustert vennék, szerintem tuti jól néznek ki. És jókat is írnak róla, nem lehet rossz vétel. Még maradna is egy kis pénz.
2019. máj. 8. 09:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Igazából 6 millióból már olyan sokféle kis- és közepes autót lehet venni (már ha nem izgat az embléma) hogy egyéni ízlés kérdése hogy melyiket veszed. Mindegyiknek van létjogosultsága. Szerintem menj el pár próbaútra, kérj ajánlatot több helyről, a kínálat bőségét ismerve bátran alkudozz, aztán vedd meg az egyiket. Előfordul például, hogy a magad konfigurált árhoz képest nagy kedvezménnyel adnának oda egy még jobb szalonautót, amiben van már 200 kilométer, de ezt sose tudod meg, ha nem mész be. Szóval élj a választék bőségével, ne feszülj rá egy konkrét modellre.
2019. máj. 8. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!