Kéne autót vennem külföldi ingázashoz. Milyet lehetne a lenti feltételekkel?
Legalább a 150es tempót normálisan tudja tartani.
Kényelmes legyen és pakolható.
Inkább a kényelem fontos mindenek előtt. Nem kizárt hogy havi 5ezer km belemegy.
Max 10 000 eurót szánnék rá
Espacet néztem 2.0 dízel motorral 170 lóerővel.
H astrát 1.9 150, de szerintem ez antikenyelem kategória
Ugyanerre 1.6 CRTDI 6-os Golfot vettünk. 150-net simán bírja, 5,5 litert eszik ennél a sebességnél, és teljes csend honol az utastérben, hihetetlen. Mondjuk 10 ezer euróból már 2.0 CRTDI 7-es Golfot is veszel, sőt akár Passatot is. A Golf is nagyon kényelmes.
Előző autónk 1.6 TDCI Focus volt, és a motorja kuka lett ettől a használattól. Utána mások is megerősítették, hogy a TDCI-k nem bírják a kemény pályázást.
Nem azért, de 90 lóerővel bármi megy 160-at...
Egyébként ilyen használatra ott a VAG csoport 2.0 CRTDI motoros összes létező típusa. Mondjuk azt nem tudom milyen célból utazol, hogy egy batárba ketten éppen befértek
Nagyobb ingázásokhoz biztos nem ilyen Astra kategóriájú autót néznék magamnak, főleg ha 1000km felett kell menni heti kétszer.
Ilyen távokra Volvo S80 D5, BMW 530D stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!