Milyen autót lenne érdemes vennem ezekkel a feltételekkel?
1milló alatt legyen és örülnék ha nem kéne sokat szervizelni. Első sorban napi használatra lenne az autó, munkahelyem oda-vissza 20km, főképp város. Egy évben max 10e km-t mennék vele. Nem szeretnék fapados autót, legyen felszerelt és ne 15mp legyen a 0-100kmh. Teljesen tanácstalan vagyok, eddig németeket nézegettem. Pl. 15 éves Audikat, de nem tudom mennyire megbízhatóak.
Tudnátok ajánlani esetleg autókat?

1 millio alatt teljesen normalis hogy jol gyorsulo takarekos megbizhato autokat adnak.
Veletlen se azet kerul tizedebe a hasznalt auto mert mar le van harcolva.
Almodj kiralylany.
Ugyanitt szeretnek ajfont venni 14e ftom van ra uj akksival es lehetoleg az egyik leggyorsabb modellt. :))

1millioert van egy vagon fiatal normalis allapotu es megbizhago varosi kisauto!Mondjuk ha neked a 15éves audikra,a full extrára meg a minél jobb gyorsulasra van merevedésed akkor mondjuk ezeket tényleg kár felsorolni mert ezek nem neked valók!
Vegyel inkabb nímetbű frissen behozott valami ottani török kebabos által levedlett A4/A6-ot nepper altal szilikonnal agyig kifújva lehetőleg R-el kezdődő rendszámmal,az valo neked!

Városi kisebb fajta autók. Ha csak munkahelyre járásra használod, akkor mégis minek Audi? Minek akarsz 15 éves autót, ha fontos, hogy ne kelljen sokat szervizelni?
Miért fontos a gyorsulás???? Kiállsz a parkolóból, hazaindulsz, beállsz a parkolóba. Hol kell itt gyorsulni???
Pl. Corsa D, Ford Fiesta, Fiat Punto - életkor attól függ, hogy milyen sikerül kifogni a pénzedből.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!