Mennyiért érdemes autót venni ilyen feltételekkel?
árban(is)jelentős különbség van egy merci és egy opel között.
én vw-t néznék (meg is tettem) de magasak az árak,nagy a futásteljesítmény és a jetta nem is prémiummárka..
vw kb. 2,5 milliótól indul ami szerintem jó választás lehet,vagy olcsóbban opelt,skodát,európai fordot bizosan találsz.
Nem ártana tudni, mi lenne a felső határ pénzben.
Kort nem írnék, mert sok fiatal autóval mennek ma már sok százezer kilométert (a benzinesekkel is), mire 3-4 évesek lesznek (ekkor csereéretté válik sok drága alkatrész és rád vár a feladat, hogy cseréltesd). Vannak olyan idősebb autók is, amelyeket kevésszer használtak és inkább már azért eladók, mert a gazdájuk újabbat szeretne venni. Az utóbbiakra érdemes vadászni (csak ezek meg legtöbbször ismerettségi körben kelnek el).
Ezek miatt azt nem állítanám, hogy az idősebb autókkal törvényszerűen sok baj lesz és azt sem, hogy a fiatalokkal meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!