Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót tudnátok ajánlani...

Milyen autót tudnátok ajánlani az alábbi feltételekkel?

Figyelt kérdés

-maxiumum 2 millió Ft-ot szánnék rá

-lehetőleg benzines

-viszonylag erős, megbízható motorral

-kombi kivitel kizárva

Eddig a Volkswagen Jetta V-t, 1,6-os motorral és mazda 3-at néztem szintén 1.6-os motorral. 2006-2009-es évjárat.

2018. jún. 17. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
A Mazda 3 szerintem sem rossz választás. Még a Ford Focust, illetve a Toyota Corollát/Aurist nézném meg a helyedben.
2018. jún. 17. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít viszonylag erős, megbízható motornak? Ezekkel az 1.6-okkal el lehet közlekedni, de azért erősnek nem nevezném. Mondjuk annyira gyengének se. Hmmm. "Használható"

Egyébként jó iráynba nézelődsz, a fent említettekből (+ amit az első válaszoló írt) már jókat lehet kifogni 2 millióhoz közeledve. Mazdánál rohadásra figyelj.

2018. jún. 17. 21:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, mások is felhívták a figyelmem, hogy a Mazda hajlamos rohadni. Erre mindenképp odafigyelek.

Igazából nem nagyon ismerem a Mazdákat. Errefelé még csak látni is alig látok Mazdát.

2018. jún. 18. 07:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A rohadást eltekintve nagyon jó és megbizható autók. Én különösen tisztelem bennük, hogy megmaradtak független gyártónak, és a saját fejlesztéseikkel próbálkoznak (Skyactiv motor), nem mennek a többi gyártó után ezzel a downsizing irányba...
2018. jún. 18. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!