Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fatalok! Milyen autótok van...

Fatalok! Milyen autótok van és honnan van, mennyit fizettetek Ti bele és mennyit esetleg a szüleitek?

Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyire fiatal érdekel? 26 körül voltam mikor megvettem a Golf IV-met, én fizettem teljesen
2019. máj. 5. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Mind a kettő autót azért kaptam mert nem akarták bontóba adni a szüleim. Mind a kettő régi Swift, az egyik már bontóba ment, a másikat megmentettem.

21/F

2019. máj. 5. 16:43
 3/8 anonim ***** válasza:
23/F vagyok, 2,2 millió önrésszel kihoztam egy új autót hitelre. Nekem csak a részleteket kell fizetnem a többit a szüleim intézik, cserébe én használom az ő régi autójukat melóba járásra. Az újat csak akkor viszem el ha fontosabb helyre megyek egyébként ők járnak vele.
2019. máj. 5. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Az első autót amit vezettem nem az enyém hanem a családé volt, de amit saját pénzből vettem az egy 2017-es full extrás Vitara.

24/F

2019. máj. 5. 17:26
 5/8 anonim ***** válasza:

27 voltam, amikor megkaptam az első céges kocsimat, egy féléves jól felszerelt Cliot. Azt követte egy Meriva, egy Skoda Rapid, egy fapad Astra. Legutoljára egy nullkilométeres Octaviat kaptam egy éve.Style felszereltséggel. Ez marad még 3 évig.

30F

2019. máj. 5. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
17 évesen szereztem jogosítványt, de sok fiatallal ellentétben én nem éreztem úgy, hogy emiatt azonnal kötelező autót is vennem. 28 éves voltam, mikor az első saját autómat megvettem. Ekkor valóban szükség volt rá, nem csak a kényelmem miatt. Előtte vagy buszoztam (~15-20 perc városon belül, amitől nem esett le a karikagyűrű az ujjamról), vagy céges autókkal jártam. Már bőven volt keresetem, a szüleimtől független voltam, így egyértelmű hogy saját magamnak fizettem. Korábban se lett volna képem a szüleimtől ilyet elfogadni, mikor tudtam, hogy nekik sincsenek felesleges dugi millióik.
2019. máj. 5. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
23 évesen szereztem jogsit,egy rövid ideig a családi autót vezettem (10 éves Ford Focus),aztán nem olyan régen vettem egy 2016-os J Astrát 3200000-ért.Ebből az én pénzem 2000000 volt,a többit a szüleim fizették,de nem ajándékként vagy ilyesmi csak kölcsönbe.Most nekik törlesztem.
2019. máj. 6. 09:10
 8/8 anonim ***** válasza:

2007ben szuleimtol kaptam egy 92es Opel Vectrat,

2014ben vettem egy 2006os A8at sajatpénzből, amire 1.2M hitelt vettem fel, 4évre. Azóta lejárt az auto a nevemen.

28F

2019. máj. 7. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!