Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti kinek fizettétek be a...

Ti kinek fizettétek be a pénzt az iskola vezetőjének vagy az oktatónak?

Figyelt kérdés
Én befizettem màr 2*30000et az iskolavezetőnek tegnap meg mondta az oktatóm hogy majd legközelebb vigyem neki a pénzt,meg kérdezte hogy eddig mennyit fizettem be.Ez érdekesnek tűnt szàmomra én azt hittem hogy az egészet az iskolavezetőnek kellesz fizetnem.
2016. nov. 9. 01:00
 1/9 anonim ***** válasza:
A gyakorlati órákat és a forgalmi vizsgát az oktatónak fizeted.
2016. nov. 9. 01:20
 2/9 anonim válasza:
Csekken.
2016. nov. 9. 01:32
 3/9 anonim válasza:
Az oktatónak, készpénzben.
2016. nov. 9. 03:35
 4/9 anonim válasza:
Nekem nem az oktatónak kellett fizetnem soha. Be kellett mennem az autósiskolába, és ott a titkárnőnek.
2016. nov. 9. 05:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Iskolája válogatja.

Az enyémnél pl. úgy működött, hogy beiratkozáskor befizettél egy kisebb összeget (az irodán kellett mindig) és utána rád volt bízva, hogy mikor mennyit fizetsz be. Annyi volt a kitétel, hogy legkésőbb a forgalmi vizsga napjáig bent legyen a teljes összeg. Szerintem nagyon rugalmas megoldás.

2016. nov. 9. 09:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Érdeklődj az iskolavezetőnél.

Nálam 3 részletben kellett fizetni. Ez fedezte a KRESZ oktatást és a kötelező 30 vezetési órát. Az elsőt beiratkozásnál, a másodikat a forgalmi megkezdésekor, a harmadikat pedig a 15. forgalmi óránál. Utána pórórákat mindig aznap az oktatónál, ill. a vizsgapénzt is neki.

2016. nov. 9. 12:05
 7/9 anonim ***** válasza:
A titkárnőnél kellett volna, a suliban, de én odaadtam az oktatónak, aztán ő bevitte.
2016. nov. 9. 12:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálunk választható volt. Én az első 10 óra díját az iskolavezetőnek fizettem, akkor szóltam is tudok menni vezetni, az oktatóval beszéltem utána, felhívott, ő is mondta hogy akkor az első alkalommal hozzam az első 10 óra árát, mondtam hogy már befizettem azt a suliba, mondta hogy akkor bocsi, azt ne hozzam! :)

A második részletet az oktatónak vittem ahogy letelt a 10óra, a harmadiknál ő szólt, hogy a 3. 45ezres részlet mellé hozzam a 11ezres vizsgadíjat is, ezt is neki adtam, de mondta hogy be is lehet vinni bármikor. Erről mindig kaptam számlákat.

2016. nov. 9. 13:49
 9/9 anonim ***** válasza:
A pénz az iskolához kerül. Az isk.vezetőnek fizettem, kaptam róla igazolást, amit fel sem kellett mutatnom. De Volt aki az oktatónak adta oda és ő vitte az autós iskola vezetőjéhez.
2016. nov. 11. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!