Ti kinek fizettétek be a pénzt az iskola vezetőjének vagy az oktatónak?
Iskolája válogatja.
Az enyémnél pl. úgy működött, hogy beiratkozáskor befizettél egy kisebb összeget (az irodán kellett mindig) és utána rád volt bízva, hogy mikor mennyit fizetsz be. Annyi volt a kitétel, hogy legkésőbb a forgalmi vizsga napjáig bent legyen a teljes összeg. Szerintem nagyon rugalmas megoldás.
Érdeklődj az iskolavezetőnél.
Nálam 3 részletben kellett fizetni. Ez fedezte a KRESZ oktatást és a kötelező 30 vezetési órát. Az elsőt beiratkozásnál, a másodikat a forgalmi megkezdésekor, a harmadikat pedig a 15. forgalmi óránál. Utána pórórákat mindig aznap az oktatónál, ill. a vizsgapénzt is neki.
Nálunk választható volt. Én az első 10 óra díját az iskolavezetőnek fizettem, akkor szóltam is tudok menni vezetni, az oktatóval beszéltem utána, felhívott, ő is mondta hogy akkor az első alkalommal hozzam az első 10 óra árát, mondtam hogy már befizettem azt a suliba, mondta hogy akkor bocsi, azt ne hozzam! :)
A második részletet az oktatónak vittem ahogy letelt a 10óra, a harmadiknál ő szólt, hogy a 3. 45ezres részlet mellé hozzam a 11ezres vizsgadíjat is, ezt is neki adtam, de mondta hogy be is lehet vinni bármikor. Erről mindig kaptam számlákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!