Szoktam látni bmw-ken illetve audikon hogy hátul a csomagtartón egy kis felnyíló spoiler magyarosan hátsó felnyíló szàrny annak van értelme? Annyira jobb lenne attól az úttartása?
Ezeket inkább nagyobb teljesítményű autókra pakolják. RS Audi, Panamera, Bentley, ilyenek...
Amik tudnak annyival, és úgy menni, hogy legyen értelme. 180-nál már "működésbe lép" de nem történne semmi akkor sem, ha nem lenne.
Inkább versenypályán számít.
Lehet félreérthetően írtam. Igen, 80 körül nyílnak, de ekkora sebességnél amúgy semmi értelme.
A "180-nál lép működésbe" azt úgy gondoltam, hogy annyinál már ténylegesen generál leszorítóerőt.
Egyébként ez inkább dizájn elem a 25 millió fölötti autókon. Semmi nem történne, ha nem lenne. Olyan mint a kamu-diffúzorok a 200 lóerős autókon. Versenypályán számít, olyannál aki tud vezetni, ahol fontosak a tizedmásodpercek. Városban, vagy városon kívül földi halandónak oly mindegy, hogy nyílik-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!