Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen sűrün mossátok az...

Milyen sűrün mossátok az autótok, ha szinte mindennap használjátok?

Figyelt kérdés
Nálam vasárnap délelőtti programba benne az autómosás.Apám mindig kiröhög,meg azt mondja ettől fog elrohadni az autó,h belemegy a víz a kis résekbe és az ott van napokig...Mondjuk a fénye szép de tényleg sok helyen hólyagosodik a festés.Akkor lehet benne valami? Mert van aki 2 havonta mossa kb
2019. ápr. 30. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy évben 3-4x megy mosóba kb és annyi.
2019. ápr. 30. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Mikor esik,az mossa.
2019. ápr. 30. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálam nincs semmilyen rendszer. Ha piszkos, és tudom, hogy nem lesz eső sokáig, akkor lemosom. Vagy ha olyan helyre megyek, ahova nem illik koszos autóval menni, akkor is. De van, hogy 3-4 hónapig se mosom le.
2019. ápr. 30. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:
1 hét és 1 hónap között. Időjárástól és koszosságtól függően.
2019. ápr. 30. 18:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Én fordítva gondolkozom, télen volt, hogy heti 2x is lecsaptam, azért, hogy a só ne rágja, hanem legyen lemosva. De az évi átlagom is legalább 1 mosás két hetente, de van olyan is, hogy minden héten. Most van egy feltűnően nagy szünet, nem mostam le vagy egy hónapja, mert vagy nem volt idő, vagy poros helyre kellett menjek, vagy jött a Szaharai por, most esik az eső. Az én logikám szerint nem a víztől rozsdázik az autó, épp ellenkezőleg, ha sokáig rajtatartom a koszt, az rosszabb. Legalábbis szerintem.
2019. ápr. 30. 18:48
 6/9 Beviz Elek ***** válasza:

Nincs napra pontosan kiszámolva.

Ha koszos, akkor lemosom amint az időjárás és a szabadidőm is engedi.

Csak és kizárólag otthon, kézzel.

2019. ápr. 30. 18:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Én mosóba mosom. Havonta max 2-szer kb. Télen sűrűbben. Ha beterít a só szóró akkor még aznap megmosom.
2019. ápr. 30. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Sót elvileg nem is lehet használni, mert környezetszennyező, erről sztem rendelet is van.
2019. máj. 1. 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Járdát tilos sózni, az utakat sóval( homokkal, vagy a 2 keverékével) szórják.
2019. máj. 1. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!