Motorosok. Télen nyáron (4 évszakban használjátok a 2 kereket? )
Figyelt kérdés
Egy kawasaki ninja ZX 6R szemezek nagyon és a jogosítványon. autóval közlekedek. de nagyon elkapott a motoros szenvedély. Nagyon szeretném és élvezném ezt tapasztaltam. egy teljesen más világ. rabja lettem pedig csak hátul ültem. a motorozás maga a mámor az adrenalin és a szabadság egyszerűen nem tudom elmondani mekkora élmény volt számomra..... viszont nem tehetem meg hogy 4 kerék +2 kerék áll a garázsba. a Motort ti használjátok mind a 4 évszakban? hogy képzeljem el? így naivan akit megfogott a motor világa. lehet mind a 4 évszakban biztonságosan használni hóban esőben mint egy autót?2018. ápr. 19. 16:52
1/9 anonim válasza:
Persze, és még annyira kényelmes is lesz. Ne hülyéskedj, ember! Télen, minusz nyolc fokban, ködben szakadó esőben... Soroljam még?
Hogy mész bevásárolni? Hogy mész el a csajodért a munkahelyére? Hogy mész el egy vacsorára, esküvőre, randira, ahol jól kell megjelenni?
Ha autóhoz vagy szokva, akkor a motor (főleg egy ilyen!) nem alternatíva. Kiegészítő, de nem alternatíva.
2/9 anonim válasza:
A motor max hobbi célú lehet, autót nem lehet kiváltani vele. Télen használhatatlan a motor mivel lefagysz róla illetve eltaknyolsz az első jeges vagy havas úton. Motort max tavaszi illetve nyári időszakban tudsz használni, esetleg még kora őszi és kifújt.
3/9 anonim válasza:
Nyaranta mindig egykerekezek, ha meg már jönnek a hidegek nem ülök nyeregbe 😁
4/9 anonim válasza:
"Nyaranta mindig egykerekezek"
Nem téged láttalak a múltkor a körúton, még a piroslámpánál is egykeréken vártál?
6/9 anonim válasza:
Igen ő volt az, akinek hiányzott egy kereke.
7/9 anonim válasza:
Nem, teljesen elképzelhetetlen számomra. Csak jó időben, mikor meleg van és nem esik az eső. Hidegben és esőben kész kínlódás és szenvedés, semmi öröm nincs olyankor a motorozásban. A bevásárlásról, meg nem is beszélve, vagy ha esetleg normálisabb öltözetben akarsz megjelenni valahol...
8/9 anonim válasza:
Én addig használom a motort ameddig csak lehet, ezzel járok munkába meg mindenhova. Az autót nem váltja ki az biztos. Idén majdnem 4hónapot kellett nélkülöznöm, decemberben tettem le és március vége felé ültem rá újra. Ebben az időszakban viszont kell az autó. Amikor robogóztam, akkor max. 3hetet kellett nélkülöznöm a kétkereken közlekedést, de azért az más, ott van téli gumi, meg rengeteg kiegészítő, hogy lehessen bírni, meg az inkább csak város volt, most járom az országot. Így is rengeteg időt megspórol a motorozás. Tankolni is olcsóbb, de ugye nem reális ezzel hitegetni magunkat, mert az lenne az olcsóbb, ha nem lenne motorom meg a hozzá tartozó több százezer forintos felszerelés. A megspórolt idő, a terápiás hatása, hogy bármilyen kedvem van a motoron mindig jól érzem magam, az megfizethetetlen. És hát egyszer élünk b@sszameg...:)
9/9 anonim válasza:
Hát figyelj.Én nagyjából kiváltottam az autót. Motoros szezonban tökéletes nekem a Kawasaki Zr-750-em.Télen meg felöltözök és egy oldalkocsis MZ-t használok :)
Borulni nem borulok vele.A nagy túra plexi az elején felfogja a szelet. Számomra ez a kombináció praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!