Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Relatíve jobban felszerelt...

Relatíve jobban felszerelt autó 500 ezer ft-ért?

Figyelt kérdés
Ha minden a terv szerint megy, hamarosan veszek egy autót. Első járgány lenne, csak magára a vásárlásra szánt keret fél millió lenne, ahogy fent is említettem. Amiket szeretnék bele mindenképp: szervokormány, állítható ülésmagasság, állítható kormány. Alacsony vagyok, ezért szükségem van ezekre az "extrákra", ha normálisan ki akarok látni, és azt akarom, hogy kényelmes is legyen. Vannak régi, és még régebbi típusok, amelyekkel szimpatizálok. Sierra, Peugeot 406... Előbbi igen régi, de ezekből ennyiért már a kínálat tetejét adják az általam előírt feltételekkel, Peugeot-ok már neccesebbek, de azért ott sem a legxarabbak vannak 5 kilóért. Focus újabb, ez lenne a legjobb, de ott is drágábbak a jobb darabok. A Focus lenne egyébként méretben a legideálisabb. Kisautót pedig annyira nem szeretnék venni, mert azok általában kevésbé vannak jól felszerelve, jónéhánynál még szervo sincs.

2019. ápr. 27. 01:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Altalaban nagyobb autoknal volt regen divat az ulesmagassag allitas

Vagy a legmagasabb szinteknel volt kaphato ami nem a magyar autovasarlo megszokott szintje

Nekem elso generacios scenicem van

Megvan benne minden amit leirtal viszont nem egy pocike auto szoval az elejen nehez lesz a parkolas

2019. ápr. 27. 06:41
 2/3 D. Brasco ***** válasza:

"Amiket szeretnék bele mindenképp: szervokormány, állítható ülésmagasság, állítható kormány. "

Ezek már egy 2-es puntóban is benne vannak,az meg fényévekkel korszerűbb mint mondjuk egy ócska sierra,meg a 406-tól is fiatalabb,első autinak meg szerintem tokeletes,500-ert meg olyat adnak megszólal

2019. ápr. 27. 07:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Vegyél 124-es mercit :D

Igaz abban nincs kormányállítás de nem is kell a hajókerék miatt, és elég sok extra van bennük.

Az áruk egész jó, olcsóbb mint a 190-es igaz ez 4,7 méteres autó ami nem nagy de azért nem is kicsi.

2019. ápr. 27. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!