Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 6M alatt jól felszerelt...

6M alatt jól felszerelt családi autó?

Figyelt kérdés
Suzuki Vitarának van ellenfele? 5,3M-ért 1.4T 140LE, full extra led fényszóróval, esőérzékelővel meg mindennel. Hátul elfér 3 ember. Mik a versenytársak?
2018. febr. 6. 07:09
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

A Suzuki Vitara minden, csak nem családi autó. Láttad már, mekkora csomagtartója van? Alig fér bele valami.

Kombit vagy egyterűt nézz, ha családi autót akarsz. Én is kombit vettem, bár nem full extra (pl esőérzékelő nincs benne), de azon kívül minden lényeges felszerelést tartalmaz.

2018. febr. 6. 08:20
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Bármi ami nem SUV jellegű. Ha városban laksz, felesleges. Amúgy a vitara szép, meg minden, de szinte a suv kategória legalja. Inkább vegyél egy Toyota Auris kombit ennyuből. Városi/átlagos használatra elég bőven, nagyobb a csomi, kevesebbet eszik, és még kezesebb is, viszont a hátsó pad az nem 3, inkább 2,5 személyes. Nem igazán értem ezt a suv mániát. Városra/országútra sok, terepre kevés.
2018. febr. 6. 08:21
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Suzuki Vitara, sokkal jobb döntés mint ezek az utobbiak. Teljesen fapadosak egy vitara áráért
2018. febr. 6. 08:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Auris kombit próbáltuk, abban nem fér el hátul a 3 gyerek. A Vitarában elférnek simán. Babakocsi már nincs, így elég lenne a Vitara csomagtartója is. Nem feltétlenül akarok Vitarát, ezért kérdezem, hogy mik a versenytársak. Mindenképp valami SUV-szerűséget szeretnék a magas üléspozíció miatt.
2018. febr. 6. 09:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Új autóra gondolsz? Én megnézném a Fiat Tipo-t.
2018. febr. 6. 09:11
 6/8 anonim ***** válasza:

kia ceed/hyundai i30 kombi,

honda civic (a ferdehátúnak is óriás csomagtartója van)

2018. febr. 6. 09:37
 7/8 anonim ***** válasza:
11%
hasznalható belső méretű suvok nincsenek ebben az árkategóriában.
2018. febr. 6. 09:38
 8/8 anonim ***** válasza:

1.: Az 1.4T helyett inkább néznék 1.6szívót.(tudom, már nem rendelhető de hátha van még valahol belőle raktáron)

2.: 3ember csak olyan autóban fér el hátul ahol 3 külön ülés van (pl: Peugeot Partner/Berlingo stb...)

2018. febr. 6. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!