Volvo első autónak?
Ha a vonat csap ketté akkor tökmindegy miben ülsz, az E46 is hasonlóan biztonságos, mint az S60.
Fenntartási költségben kb ugyanott vannak- meg az összes többi ebbe a kategóriába tartozó autó is.
Ha találnál nem csillagászati áron egy megkímélt S60-at akkor az nem rossz választás. Viszont BMW-t meg minden második utcában bontanak már, felkapottabb is és a jó E46-ok ráadásul drágák is.
Szerintem jó választás az S60, csak ne pusztulatot vegyél.
Sem a bmwnek se a volvonak nem a gadzso testverek voltak a celkozonsegei
Az hogy ott virit a logo es valami bonto szokevenyt toldozgatnak foldozgatnak hogy a buta fiatal suhancoknak eladhassak az nem a marka hibaja
Aki azt hiszi hogy az E46 és a Volvo s60 biztonságban hasonló kategória az vagy nézzen utána a dolgoknak vagy ne írjon ide hülyeségeket.
Egyértelműen a Volvo a jobb választás, BMW-ből könnyen belefuthatsz széthajtottakba. Ráadásul az E46 hamarabb rohad mint a Volvo.
Én s80-at néznék. Hátul több benne a hely, nagyrészt ugyanazokból az alkatrészekből áll, így a karbantartása is hasonló.
"Aki azt hiszi hogy az E46 és a Volvo s60 biztonságban hasonló kategória az vagy nézzen utána a dolgoknak vagy ne írjon ide hülyeségeket."
Ö ööö, forrás? Most néztem meg az IIHS teszteket, a 4-5 évvel fiatalabb fejlesztésű S60 nem sokkal meggyőzőbb, de biztos én nézem rosszul ( amúgy S80-am van ).
A BMWből is van nem legyilkolt, csak a kínálat felső harmadát kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!