Mit kérhetek egy autoszerviztöl ha sokallom a végösszeget?
Egyáltalán nem húzták le a szerelők, a kérdező húzta le magát.
Aki magának szereli az autóját, az ilyen hibákat (ahogy te is írtad) fillérekből megold, de egy szerelő esetében:
-nem várhatod el hogy órákat kutakodjon a neten olcsó megoldásokért (+ha munkaidőnek számítod akkor nem lesz olcsóbb)
-a szerelő nem rakhat be bontott alkatrészt lesz ami lesz alapon, senki nem fizeti ki 2x a munkadíjat mert egy próbát megért de rossz volt az alkatrész
-egy generátorcserére nem hagyod ott az autót 1+ hétre. A szerelő leadja a rendelést és aznap, esetleg másnap ott az alkatrész (ezért olyan drága a bárdi, unix). Webshopból, facebook csoportból napokat kell várni mire megkapod amit kértél, cserébe olcsóbban tudod beszerezni.
És még mindig nem tudni hogy a vízhőfokkal, szivargyújtóval pontosan mi is volt a baj
Azért ez elég hülye húzás volt már bocsi...
Pár ezerért kapsz bontóban f astrába generátort, beteszed aztán vagy jó lesz vagy nem, max buksz pár ezer forintot.
Betenni egy generátort egy ilyen öreg autóba olyan mint 5 legót összeilleszteni kb.
Másik kettővel meg vihetted volna szerelőhöz mert azok már "bonyolultabb" dolgok.
Alfámban is múltkor beszart a generátor, vettem egy bontottat 10e, felújítattam 20ezerért azt szenvedtem fél napot a berakással. A jeladó 1500 volt, 10 perc meló.
Mondjuk ennyiből már új generátort is vehettek volna, főleg egy F astrába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!