A Dacia autók veszélyesek, nagyon rosszak a töréstesztek?
Amúgy ez hipotetikus, mivel nincs különösebb tapasztalatom a márkával, csak ezeket olvastam...
Pont ezért tettem fel a kérdést.
Az egy jó válasz, hogy nem feltétlenül jók a tesztek, erről írhatna valaki kicsit részletesebben is!
nyugi sokkal biztonságosabb, mint egy 15 éves kettőből hegesztett BMW.
a törésteszt csillagok ma már semmit nem jelentenek, meg kell nézni a részletes értékelést. ha frontálisan belédelőz a román kisbusz, ott nem vígasz a vészfékasszisztens meg a holttérfigyelő.
Nem tudom ezeket hol olvastad, de egy új Dacia kb. úgy szerepel a törésteszteken, mint egy pár évvel ezelőtti autó. Tehát egy új Dusterben kb. annyira vagy biztonságban, mint egy 2012-es alsó középkaetgóriás autóban, semmivel sem rosszabb.
A csillagok elég megtévesztőek, mert rengeteg faktort beleszámítanak (pl. a már említett öv-visszajelzőt, robbanó övfeszítőt, stb..)
Az elmúlt években nagyon szigorodtak a biztonsági előírások, már minden autóba kötelező am enetstabilizátor, a több légzsák, az ABS. A Daciákban is jelen vannak.
"Mibe kerülne, ha biztonságosabbra építenék?"
Sok-sok pénzbe, mégis mibe kerülne? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!