A Dacia autók veszélyesek, nagyon rosszak a töréstesztek?
Úgy gondolom, hogy azért mert egy autó olcsó, még nem elfogadható ga egyáltalán nem biztonságos.
Az még oké, hogyha nem 5/5 csillagot kap, de ha 60 km/h sebességes ütközés mellett egy autóban mind a 2 elöl ülő bábú meghal, akkor az elfigadhatatlan...
Még 3 millió forintért is.
A megoldás:ne ülj autoba!Se dacia-ba se másba!
Problem solved!Nagyon szivesen!
A dacia autókat százszámra viszik nyugati országokba is, nem csak a balkánra. Ugyanis a kisebb, hasonló kategóriájú nyugati csodák sem biztonságosabbak a román gyártmányú autótól.
A frontális ütközések sosem úgy történnek, ahogy a laborban mérik, valamint a vonat, vagy egy kamion is általában oldalról csapódik be, ekkor az 5 csillag sem számít.
Új Dacia tulajdonossal beszélgetve csak dícsérő szavakat hallok..
Persze egy Hummer jobb lenne, esetleg egy Tuareg...
El kellene felejteni hogy ROMÁN.
Az Audi a Merci sem magyar gyártmány.
"A megoldás:ne ülj autoba!Se dacia-ba se másba!"
Hát ez elég debil hozzáállás, már ne is haragudj!
Lehet, hogy Te azt gondolod, hogy ha karambol van, akkor már úgy is mindegy, azt kell elkerülni, de ez nem így van... Nem egyedül vagyok az úton, én akármennyire is jól vezetek, még kerülhetek veszélyes helyzetekbe.
És lehet, hogy egy nagyobb ütközést 120 km/h mellett, vagy egy vonatot egy luxus minsítésű autóban is alacsony százalékos eséllyel lehet túlélni, attólmég az teljesen alap, hogy a biztonságra MINDEN márka ügyeljen.
Történetesen voltam már többször is olyan autóban ami ütközött, egyszer egy busszal. Szerencsémre nem nagy sebességgel, és nem is lett bajom.
De egy Daciában lehet, hogy meg is haltam volna...
Amúgy a Loganre gondolok főleg, akár az újabbakra is.
Mibe kerülne, ha biztonságosabbra építenék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!