Megéri-e a DACIA féle EasyService?
Lényeg hogy az autó egy hónappal korábban érkezett meg mint terveztük ezért még a teljes összeg csak szűkösen áll rendelkezésünkre, ennek okán gondolkodtunk el azon hogy biztosan megéri-e az EasyService -be beruháznunk, vagy elég nekünk a Garancia+
Mi a meglátásotok erről, mennyire nagyszerű és kihagyhatatlan dolog az EasyServices, tekintve a csomagban foglaltakat?
Az árkülönbség 125.000Ft, nyilván ez nekünk most elég nagy összegnek minősül, és feleslegesen nem akarunk rá költeni, ezért is érdekelne néhány független vélemény meglátás a dologgal kapcsolatban. Előre is köszönöm!
Garancia+
60 HÓ
80 000 KM
60 000 HUF
Easy Service
60 HÓ
80 000 KM
185 000 HUF
Itt egy kép arról hogy melyikbe mi is tartozik pontosan bele.: [link]
RÉSZLETEK:
Ha ez az Easy Service csomag azt jelenti, hogy ingyen cserélik a kopó-fogyó alkatrészeket amikor elhasználódnak, (olajak, szűrők, gyertyák, szíjak, ablaktörlő lapátok, hűtőfolyadék, stb)és nem számolnak fel munkadíjat és nem kell fizetned a cuccokért 5 évig vagy 80000 km-ig akkor szerintem megérheti.
A márkaszervizben biztosan nem vernek át és eredeti gyári, jó minőségű alkatrészeket kapsz, nem úgy mint egy akármilyen sufni szerelő műhelyében.
Megnéztem kicsit jobban ezt az EasyService-t:
"A szervizszolgáltatás tartalmazza a GARANCIA+ és a teljes körű Dacia Assistance szolgáltatásokon felül a gyártó által előírt összes kötelező szervizátvizsgálás munkadíját és pótalkatrész költségét a szerződésben rögzített időszakig vagy kilométerig
A szolgáltatás személyre szabható 60 000 km-től 200 000 km-ig maximum 5 éves időtartamra
A szolgáltatás védelmet nyújt a jövőbeni váratlan költségekkel, árváltozásokkal szemben, mivel előre kifizetésre kerül rögzített áron
További információkért forduljon Dacia értékesítőjéhez"
Ha intenzívebben, használod az autót és többet mész 16000 km-nél évente akkor szerintem mindenféle képem megéri ez a szolgáltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!