Melyiket vennéd 3 évesen ezekből, ha a minél kevesebb elromlás, út széli lerobbanás lenne a fő szempont? TGE/Crafter, Daily, Sprinter, Ducato?
Figyelt kérdés
Minél kevesbb lerobbanás esélye.2019. ápr. 14. 08:35
11/12 anonim válasza:
Én amugy azt szerettem nagyon amikor nemzetközibe 3 hónapig a nyerges Iveco Daily-vel jártam. Nagyon tetszett hogy nyerges volt.
Valahogy a kamionozás nem jön be, 2 hónapot kamionoztam, aztán visszamentem furgonra. Azóta is ezt nyomom.
12/12 anonim válasza:
Ha szempont a biztonság, akkor ne dailyt, ducatot vegyél. Kispórolták belőlük az anyagot. Sprinter, Crafter, Master sokkal minőségibb, kényelmesebb és biztonságosabb autók. Master még láncos is, ami 500e km-t vígan bír, van ismerősöm, aki 880e km-t tett bele eddig egy lánccal és még mindig nem akarja cseréltetni. (Azért ehhez kell bátorság is, de végülis nincs hangja) Ducato 2.3 100e km csere, érdemes figyelni rá, mert áttud ugrani a szíj. Egyedül a 3.0 láncos, de ezek sokat esznek és 500e km körül szétolvadhatnak a szelepei, típushiba, ami motorcserével jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!