Kormanymu altal lerobbanast hogyan kell elkepzelni?
Figyelt kérdés
Egy autoban ha rossz a kormanymu (pontatlan kormanyzas,"tancol az uton"), hogyan tud lerobbanni, mi tortenik vele, el tud ugy torni valami hogy megszunjon a kormanyzas es ne lehessen az uton tartani az autot?Nem vagyok amokfuto, idopontom van a cserere, csak addig is mire szamitsak, illetve a kivancsisag.2018. máj. 4. 19:38
1/2 anonim válasza:
Kormányozás megszűnése nagyon ritka,régen volt néha Ladáknál,Wartburgnál hardy tárcsa szakadás,de akkor is ritka volt.
Viszont a gömbfejek és a kormánymű szétkopása (sokszor széles kerekek,meg forgatott felnik miatt)nagyon rossz kormányozási problémákat okoznak,mivel mindenhol nagy a holtjáték.Amikor már "sétál" az úton magától a kocsi,azt lehet érezni,szétesni még nem fog,de érdemes azonnal javítani balesetveszély miatt.
2/2 Bubuka508 válasza:
Teljes mértékben támogatom, a kormányzás legkisebb hibájakor irány a szerviz! Én régebben egy Ladánál saját szememmel láttam, ill. benne ültem, amikor egy pillanat alatt szétment a kormányösszekötő rúd, ill. a fejei, rögtön keresztbefordultak a kerekek. Csak az volt a szerencse, hogy abban a pillanatban indultunk vele és rögtön történt, mert ha ideje lett volna előbb felgyorsulni...arról ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!