Milyen kocsiban tudnátok elképzelni a nőket? Egy bogárhátú (például) kis Fiat 500-ban, vagy inkább egy öt ajtós nagyobb autóban?
Figyelt kérdés
2017. febr. 24. 23:00
1/6 anonim válasza:
Nem kell elképzelni őket.
Minden nap látok mindenféle kocsit vezetni nőket. A smarttól 3 tonnás furgonon át a buszig.
Egyébként meg egy értelmes ember olyan autót választ, amilyenre szüksége van. Függetlenül a nemétől.
2/6 anonim válasza:
Láttam már mindenfélében őket, nem kell elképzeljem :D Az enyém amúgy a kisebb autókat preferálja, pedig hosszú Sprintert is tud vezetni.
3/6 anonim válasza:
Barátnőm egyterűt vezet de utálja. :D Legszívesebben minit vezetne.
Láttam már pick up-al is nőt meg 2 személyes smarttal is.
4/6 nemcso válasza:
Feleségem most Hyundai i10-et vezet, előtte Yarist. De munkája során vezetett Mitsubishi L300-t, platós Ducato-t. De még Jumz Belarus traktort is.
5/6 anonim válasza:
Ha szabadon lehetne bármilyen autót választani, és lehetne látni az adott személy arcát, személyiségét, akkor könnyebb lenne a kérdés. Van, akinek a SMART, de van, akinek a JEEP.
6/6 anonim válasza:
Én leginkább egy full felszerelt lakókocsiba tudnám elképzelni, magammal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!