2010 Volvo C70, vagy 2007 Bangle 7-es? Ha a legfontosabb, hogy ne robbanjon le sehol (egyéb hibái lehetnek), akkor melyiket ajánljátok, melyiket szabad megvenni?
Az is egyel több hiba forrás.
Kamionosoktól hallom hogy ott is néha a semmire ráfékez.
Ne bambulj el mert ez halálos is lehet!!!!!
Vészfékasszisztens több céges kocsiban van nálunk, de mindenki utálja, indokolatlanul fékez néha.
Ha pedig megbízhatóság, akkor vegyél EOS-t
Ennyire vacak a Bangle 7-es BMW?! A javított és faceliftes változat is?
De hát egy csomó helyen látom mind a mai napig! Csak nem lehet annyira rossz... Vagy igen? De akkor miért tartanak sokan ilyen autót?
A C70-es Volvo is megbízhatatlan? Az annyira új(abb) konstrukció! Az is le fog robbanni?
Más: mely négy személyes nyitható tetejű, vagy milyen luxusautókat ajánlanátok négy-öt millió forintig, melyek (talán) nem fognak megállni valahol a semmi közepén? (Egyéb hibáik lehetnek.)
Ok, köszi. Csak kár, hogy a Lexus LS-eket valamiért sokan "lenézik". :(
Biztos a formátlansaga, vagy "presztizstelensége" miatt, nem tudom.
Viszont nem értem, ha ennyire sz*póroller az E65 (illetve a személyes kedvencem a Rover 75), miért tartják ilyen sokan?
De a régi autókkal meg nem éppen az a baj (az újakkal ellentétben), hogy a 30-40 éves nagyon öreg koruk miatt fog cserben hagyni a motor?
Nekem például nagyon tetszik az 1971 és 76 közötti Cadillac Fleetwood Factory Limosine, de birtoklása és vezetése közben állandóan azon aggódnék, hogy egy több száz (esetleg ezer) km-es úton mikor fogja felmondani a szolgálatot a motorja, rosszabb esetben akár a fékje.
Vannak olyan emberek itt Magyarországon is akiknek ilyen vagy hasonló autóik vannak, de nekik is bizony-bizony helyenként felmondja az autó a szolgálatot. Azt mondják ez sajnos a korral jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!