2010 Volvo C70, vagy 2007 Bangle 7-es? Ha a legfontosabb, hogy ne robbanjon le sehol (egyéb hibái lehetnek), akkor melyiket ajánljátok, melyiket szabad megvenni?
Figyelt kérdés
Ezekben már van AEB rendszer? (Az autó fékez helyetted, ha elbambulsz.)2018. dec. 17. 23:20
12/18 D. Brasco válasza:
Kérdező,most őszintén mit akarsz itt??Keresed azt a HASZNÁLT autót ami soha bem fog tönkremenni.....ilyen a mesében sincs,szóval nem értem az egészet!Még egy új garanciás auto is beszarhat.....de akkor mi van?!?
Semmi....hívsz egy automemtőt azt jó napot!Igaz hogy draga lesz de ez az autós szakma már csak ilyen!
13/18 A kérdező kommentje:
Téged sem a kedvességedért szeret(het?)nek...
Figyu cimbi, ezzel én is tisztában vagyok, de _HA LEHET_ minimalizálnám a lerobbanás kockázatát, amennyire csak lehet.
El nem tudom képzelni, mi olyan felfoghatatlan ezen.
2018. dec. 19. 12:07
14/18 A kérdező kommentje:
Többiek a 10-es, 11-es (még megválaszolatlan) hozzászólásomra válaszolhat(ná)nak. :)
2018. dec. 19. 12:09
15/18 D. Brasco válasza:
Téged meg biztos nem az eszedért........
16/18 A kérdező kommentje:
Látom nagyon ráléphettem a tyúkszemedre, hogy ennyire kiakadsz még a nagy semmin is. :DD
Nyugika van ember, itt senki nem az ellenséged! ;)
2018. dec. 19. 12:21
17/18 A kérdező kommentje:
Többiek a 10-es, 11-es (még megválaszolatlan) hozzászólásomra válaszolhat(ná)nak. :)
2018. dec. 19. 12:22
18/18 D. Brasco válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!