Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gáz szerintetek egy autóba...

Gáz szerintetek egy autóba v8-as hanggenerátort tenni?

Figyelt kérdés

Mi a jó ebben valaki megmagyarázná? Ugyanolyan hang mint egy v8as motornak és a fogyasztás meg az autó eredetije?

Pl. egy 3.0tdi autóba láttam már hogy ilyen van.

2019. ápr. 7. 14:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Melyik?
2019. ápr. 7. 19:28
 12/27 A kérdező kommentje:
Amikor egy s6 optikával ellátott a6 c6 audira feldobsz egy rs6 hanggenerátort
2019. ápr. 7. 19:32
 13/27 A kérdező kommentje:
Ami 3.0 v6 tdi
2019. ápr. 7. 19:33
 14/27 anonim ***** válasza:

Annak a 3,0Tdi nek önerőből is szép a hangja. :)

“És igen eltaláltad egyik válaszoló tényleg egy telepi suttyó gyerek:DD”

Erre gondoltam, h melyik... melyik válaszoló a telepi suttyó? :)

2019. ápr. 7. 19:37
 15/27 A kérdező kommentje:

Félreérhetően irtam valoban elnezest:D

Az írta az egyik válaszoló hogy: "Ez valami telepi suttyós dolog lehet." És erre írtam, hogy igen akinek ilyen autója van az pont egy ilyen telepi suttyó:D És nem aaválaszolóra értettem.

2019. ápr. 7. 19:39
 16/27 anonim ***** válasza:

Nekem pont egy ilyen autóm van, bakker! :)

Igaz hanggenerátor nélkül... de cimborám A8 4,0 V8Tdi- jénen van, és derék hangot produkál, ez ugyanis nemcsak abban merül ki, h V6/V8- hangot lehet kipréselni belőle, hanem jópár program, jópár különböző hangzását tudja imitálni. Brutál, bárki bármit mond.

2019. ápr. 7. 19:46
 17/27 A kérdező kommentje:
Szép autó, szó sincs róla. Amúgy ízlések és pofonok, de hogyha valaki ezzel menőzik azt már nagyon nem tudom jó szemmel nézni:D Nem mellesleg hogy már unalmas hogy tőből húzatja mindig és pihenni se lehet ettől a hangos szartól.
2019. ápr. 7. 20:53
 18/27 anonim ***** válasza:

"de cimborám A8 4,0 V8Tdi- jénen van, és derék hangot produkál, ez ugyanis nemcsak abban merül ki, h V6/V8- hangot lehet kipréselni belőle, hanem jópár program, jópár különböző hangzását tudja imitálni. Brutál, bárki bármit mond."

Na erről beszélek. Ez a gondolkodás mód egy általános iskolás gyereknél még okés, de hogy egy felnőtt ezt játssza... Kinek hogyan és milyen hangosan brümmög az autója, jézuskám. Ennél egy szinttel gázabb az, amikor kamu márka és típusjeleket rakosgatnak az autóra :D

2019. ápr. 7. 21:12
 19/27 anonim ***** válasza:

Én sem vágyok ilyen fszságokba ruházni, h mégis, építenék magamnak egyet saját magam.

De itt nem a hangerő a lényeg. Ha az lenne, elég lenne nyitottra megcsinálni a rendszert. Látszik, h élőben nem láttatok/ hallottatok ilyent.

A tónus a lényeg, ami még csak nem is hangos.

A matricázás, stb nekem sem tetszik, de nem is ítélem el, mindenki azt csinál, ami neki tetszik.

2019. ápr. 7. 22:26
 20/27 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem (csak) a hangerő a lényeg, és ezek ilyen telefonról pötyögtethető idiótaságok, de akkoris annyira végtelenül bazáriak. Arra dob ki valaki 200-300 ezer forintokat, hogy gyakorlatilag egy fém hangszórót szereljenek a kocsiba, ami kamu motorhangot ad ki.
2019. ápr. 7. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!