Gáz szerintetek egy autóba v8-as hanggenerátort tenni?
Mi a jó ebben valaki megmagyarázná? Ugyanolyan hang mint egy v8as motornak és a fogyasztás meg az autó eredetije?
Pl. egy 3.0tdi autóba láttam már hogy ilyen van.
Mi a kérdés?
Nyilván a hangja lesz döfi, nem mintha a 3,0 v6 tdi alapban nem lenne döfi hangú, főleg ótómata váltós kivitelben.
Amúgy egy normális hanggenerátor nem egy olcsó móka, megközelíti a 300 ezret beépítés nélkül.
Néhány mai autó a normák miatt halkítva van, hiába sport verzió és erős.
pl: Octavia RS, a kipufogó rendszer az aktív DMR miatt mint egy corolla 1.4, kb.
Ezért az utastérbe hanggenerátort tesznek, hiszen 270 lóerő éppen csak ketyeg, ennyi jut be az utastérbe : KB SEMMI.
Kívülre, már gázabb.
Utólagos beépítés pedig már tényleg gáz.
Attól függ milyen autóba rakod utólagosan.
Egy Audi kétütemű Trabanthangú generátorral tényleg gáz, de vannak modellek, amikben nem hogy nem gáz, de nagyon is menő.
Pl egy sószóró hókotrós hómarós puttonyos önjáró talcska hang egy Audin már tényleg nem menő. :)
Ez valami telepi suttyós dolog lehet. Aki nem motorhang mániás, az három hengert sem különböztet meg hangra a nyolctól. Aki meg komolyabban foglalkozik a témával, az pedig ránézésre meg fogja mondani, hogy abban az autóban nem v8 van, szóval kamu a hangja.
Plusz lehet hogy én vagyok ilyen kis kényelmes, de egy forgalomba szánt autónál az a "menő" és modern, ha halk. Versenyautónál már más a helyzet, de ott is gáz a generált hang.
Én is igy gondolom:D
Dehogy is nekem eszem ágában nem történne ilyet csinálni, szerintem is gáz.
És igen eltaláltad egyik válaszoló tényleg egy telepi suttyó gyerek:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!