Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan van ennyi pénzük az...

Honnan van ennyi pénzük az embereknek, miközben panaszkodnak és külföldre mennek dolgozni?

Figyelt kérdés

Azt látom, mindenhol annyi autó van, hogy alig van hely parkolni. Például ha egy tömbházat nézünk, durván minden 3. lakáshoz tartozik egy autó. Az autó viszont sokba kerül, a fenntartási költsége, szervizelése, stb. sem kicsi. Hogyan engedhetik meg az emberek maguknak ezt? Ugyanakkor általános az elégedetlenség, hogy milyen kevés a pénz, bezzeg nyugaton sokkal jobb.

De nyilván lehet, pont nem azok elégedetlenkednek, akiknek autójuk van.

Nyilván van céges autó is, a cég fizeti minden költségét, de akkor is ahhoz képest, amennyire sír mindenki, hogy milyen rossz, furcsa ez az autómennyiség kicsit. Az autó nem egy nélkülözhetetlen eszköz, tehát ha valaki anyagilag rosszul áll, nem feltétlen kellene autót tartania.

2019. márc. 23. 08:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én vidéki nagyvárosi vagyok és itt is szinte mindenki új autóval jár. Nekem csak egy Cordobam van húsz éve, olyan mint egy új de akkor is nehéz belegondolni mennyire nehéz volt kifizetnem mire az enyém lett ezek meg folyamatosan cserélik újakra és van forgalom az autókereskedésekben. De miből? Lehet hogy Magyarország jobban teljesít csak hülyítenek Neidermüllererék bennünket hogy nem így van?
2019. nov. 17. 04:56
 12/12 A kérdező kommentje:
11. Hát ez az... Nem kicsi kiadásokat (fenntartási költségek vagy akár autóvásárlás) meg tudnak engedni maguknak az emberek olyan dologra, ami valójában nélkülözhető lenne (mert nélkülözhető, csak már annyira megszokták, hogy nem tudják autó nélkül elképzelni az életet), de közben meg szinte mindenki azt mondja, hogy az anyagi helyzet nem olyan jó.
2019. nov. 19. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!