Régóta szeretnék már egy zsigulit, kb 2-3 éve. Nemrég a szomszédunknak is lett egy. Pár napja találtam egy nagyon jó ajánlatot, úgyhogy nekem is lehetőségem lenne venni. Szerintetek nemlenne úgymond “utánzás”, hogyha megvenném?
Mert felnőtt korban nem azt nézi az ember, hogy mi az "utánzás", hanem az, hogy mit akar.
Meg se kérdezem mi lesz ha a szomszédnak nője vagy gyereke lesz.
2019. márc. 22. 21:58
2/10 A kérdező kommentje:
Igazából 17 vagyok friss jogsival, nem tudom miért de ez az utánozós cucc nagyon bennem van. Olyan osztályba jártam 8 évig általánosba, ahol ha bárkinek, akár véletlenül is ugyanolyan cucca van, mint a másiknak, akkor utánozós, folyamatosan csesztették. Erre rátesz anyu, aki meg a ruhákkal ilyen. Konkrétan hazajött egy esküvőről, mert valakinek ugyan olyan cipője volt.
Amúgy köszönöm a választ.
2019. márc. 22. 22:01
3/10 anonim válasza:
Igen, nyilván az lenne kívülről nézve.
De legyen eszed és vegyél autót, ne Ladát.
2019. márc. 22. 22:04
4/10 anonim válasza:
ááá! Ne , hallod nekem 1.3 Swiftem van, vegyél olyat, jobban jársz. :)
2019. márc. 22. 22:04
5/10 anonim válasza:
Eggyáltalán nem gáz. Attol hogy a szomszédodnak is lett attol neked is lehet... remélem sikerül venned egy igazán jó állapotút! Mit lehet tudni a kiszemeltről? Üdv eggy nagy Ladás. :)
2019. márc. 22. 22:06
6/10 anonim válasza:
Előzö vagyok. Ha oda van rá figyelve nagyon jó autók.. én ajánlom
2019. márc. 22. 22:08
7/10 anonim válasza:
Kicsit hülyén jön ki a helyzet, de emiatt ne szalaszd el az álmod. Meg lehet ezt beszélni a szomszéddal is, sőt, később jó lesz, hogy a szomszéddal összejárhattok szerelni, tapasztalatokat megosztani.
2019. márc. 22. 22:40
8/10 anonim válasza:
Nem lenne gáz!
2019. márc. 23. 19:05
9/10 anonim válasza:
Arra készülj fel, hogy egy tényleg jó nem lesz olcsó.
2019. ápr. 10. 18:12
10/10 anonim válasza:
Nekem 2101 van, meg egy Volga 2411es. Holnap készülök venni egy 2106ot.
A 2101 felújítása 800 ezer volt. De olyan mint egy új :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!