Szerintetek miért vesz valaki újonnan benzines autót?
Szóval tegyük fel hogy az illető hosszabb távokon használja az autóját akkor ennek ellenére miért vesz valaki benzinest amikor a dízel majdnem fele annyit fogyaszt mint a benzines?
Új autóra gondolok, nem használtra!
Miért költenek az emberek többet a benzinre amikor vehetnének dízelt is??
Azért mert benzinest akar és nem dízelt.... :) Kinek mi és ennyi :)
Én pl azért vettem benzinest mert a másik autónk dízel...így van ebből is meg abból is (azért nincs olyan rossz fogyasztása a benzinesemnek is és erős meg turbós szóval megy is)
Fél éves az autóm, benzines, turbós, kis köbcentis. Eszembe sem jutott dízelt venni, többe is kerül, meg nagyjából pont nem érdekel az kb. 1 literrel kevesebb fogyasztás. Pesti átlag, sportos vezetéssel 7,5 liter, nyugisan autózva 6,5 liter, országúti tempóban 6 liter körül fogyaszt.
Szóval, ha csak a fogyasztás miatt kellett volna dízelt vennem, akkor nagyjából 10-12 év alatt térült volna meg nekem a dízel változat felára.
Ui: nem is szeretem a dízeleket. :-)
Mert a munkás autó diesel ezért vettem egy új benzinest.
Volt dieselem is .
Annyival nem volt olcsóbb hogy számítana
Na meg megneztem a használt árakat.
Diesel esett 4 év alatt több mint 1m ft-al többet
Én benzinre költöttem CCA 130e Ft al többet.
870e ftal olcsóbb lett a benyas.
Nos. Nem érdekelt a dolog de azért jó tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!