1-esben vagy hátramenetben hagyjam az autót?
Figyelt kérdés
Nem jó a kézifék az autómban. 1-esben vagy hátramenetben hagyjam? Azt szokták mondani, hogy az 1-esnek nagyobb az áttétele, de kikerestem, és az én autómnál:
1-es: 3,58:1
Hátramenet: 3,62:1
Nem tudom mennyire megbízható a forrás.
1-esben vagy hátramenetben hagyjam?
#hátramenet #sebességben
2019. márc. 20. 16:14
1/4 anonim válasza:
Teljesen mindegy , egy éket is tegyél a kerék alá.
2/4 anonim válasza:
Attöl függ hogy merre lejt az autó, ez hatáozza meg. Ha előrefele akar gurulni az autó akkor 1-es, ha hátrafele akkor hátramenet. Értelemszerűen. Viszont csak erre ne bízd rá az autót, tegyél éket a kerekekhez, de még ez sem a legjobb, mert cigány gyerekek játékból kirugdossák alóla. Inkább fordítsd a kereket a padka felé és gurulj neki a padkának, értelemszerűen ezt is persze, ha lejt akkor jobbra tekered a kormányt és nekigurhlsz, ha hátrafele lejt akkor balra tekered a kormányt és úgy gurulsz neki a padkának, és úgy sebességbe. Ennyi. De csináltasd meg a kéziféket mindenképp
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsó: mivel a motort ugyanolyan nehéz előre és hátra is átforgatni, ezért nem az számít, hogy merre akar gurulni, hanem hogy az 1-esnek vagy a hátramenetnek nagyobb az áttétele. Amúgy mindenképpen meg fogom csináltatni a kéziféket, már van időpontom a szerelőhöz.
2019. márc. 20. 18:43
4/4 anonim válasza:
Ha előre gurulna az autó, akkor hátramenet.Ha hátra akkor 1-s fokozat.Egyébként gyakorlatilag a te autódnál a két fokozat átttételi aránya megegyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!