Az automban a hangváltón mindkét oldalon van decibel állitási lehegőség 0,6,12 ezek fontosak? Vagy hagyjam őket 0-án?
inkább hagyd 12őn ha nem értesz hozzá ne 0án
az amúgy a vágás meredekség oktávonként,elég sokat befolyásol a hangban egy jó rendszer esetében,nem csak meredekséget állít de fázis oltást is végez ezáltal,szóval időkorrekciót is változtatni kell,bár nem tudom a fejegységedben van e ilyen.
Továbbra is csak azt tudom mondani én is hogy te mint amatőr hifis nálad a 12essel van a legjobb álláson a kapcsoló.
Ezen a hamgszóró típusa sem változtat mert az csak egy alkotó eleme a hifinek hogy a többi mire képes, mire van beállítva azt nem tudjuk.
Leírás szerint: [link]
A 6dB és a 12dB az aluláteresztő és a felüláteresztő szűrő csillapításának meredeksége amit nem tudsz állítani. Amit tudsz állítani, az a magas sugárzó csillapítása -2dB, 0dB és +2dB.
Beépítéstől függően (hova lett felszerelve a magas és milyen irányba van fordítva), lehet szükség a csillapítás állítására (ha feléd néz a magas akkor nagyobb csillapítást, ha nem feléd néz akkor kisebbet érdemes állítani). A fejegységen tedd 0-ra a hangszínszabályzót és a mélykiemelést (loudness/xbass/stb.) és hallgasd meg, hogy a 3kHz fölötti magas hangok milyen beállításnál van egyensúlyban (hallatszik azonos hangerejűnek) a közép/mélyközép hangokkal. A végén hagyd úgy, ahogy kiegyensúlyozott volt a frekvencia menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!