Kick ICQ 6.2 első szettet autóban hogy kell bekötni? Az oké, hogy honnan kapja a feszültséget, de a hangváltón mit hova kell kötnöm? A leírás vagy orosz vagy kínai szóval ez ki van lőve.
nem találtam róla olyan képet amin látszik a jelzés de ha jól gondolom azon is bal kettőre kötöd az erősítőről a vezetéket,közepén a mélyközép és jobb szélen a magas hangszóró vezetékpár lesz.
minden esetre nézd meg a jelzéseket rajta,valahol biztos rajta van a váltón.
dehogy onnét,ha onnét kapná akkor ő is meg kapná azokat a frekiket amiket a mély közép kap.
a felirat egyébként nem 0db és 3db hanem 0dB és 3dB.
nem mindegy hogy darab vagy decibel.
nézd végig a teljes rendszered fejegységtől kezdve hogy nincs e valami elállítva és hogy el jut a hangváltóig az a freki ahonnét már a magas dolgozik /3400hz a keresztezési frekvenciája/,ha el sem jut akkor nem csoda hogy nem szólal meg hiába kötöd be a helyére.
ha neked az úgy szépen szól akkor rendben van,egyébként meg szerintem marhára nincs.
ha arra kötötted rá ami a mélyközéphez megy azon nagyobb amplitúdójú áram megy,kiütheted a kicsit,valamint így meg kapja az alacsonyabb frekvenciát aminek semmi keresnivalója a csipogónál.
azt nem értem hogy miért nem úgy kötötted be ahogy a felirat mutatja a váltón.
én sajnos nem tudom milyen felirat van rajta mert az én szettem nem icq 6.2 de még csak nem is kicx és képet sem találtam amin látnám de még csak te sem fényképezed le.
a lényeg hogy ott van rajta a váltón hogy mit hová kell kötni.
In+ bemenet pozitív
In- bemenet negatív
W+ mélyközép pozitívja
W- mélyközép negatívja
T+ magas hangszóró pozitívja
T- magas hangszóró negatívja
akkor ha jól értem a 3pár vezetéknek való helyből az egyikre nem reagál.
nyilván nem azért van rajta hogy üresen legyen,ha garanciás akkor vidd vissza vagy pedig csináltasd meg valakivel de annak működnie kell ha meg felelően van bekötve és a beállítások is jók,tehát a kresztváltó meg kapja a magasabb frekit is.
mint már írtam ha az előrébb valahol már levágtad pl fejegység vagy erősítő akkor nem csoda ha nem szól a csipogó hiába kötöd be a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!