Élményautó (főleg) közúti közlekedésre?
Figyelt kérdés
Milyen autót tudnátok ajánlani 1.5, legfeljebb 2 millióért ami nagyon jó vezetési élményt ad?
Mielőtt írnátok, próbáltam mind a régi mind az új MX-5-st, nekem túl lágy mindegyik, és a kormányzásuk túl semmilyen. Alapvető kritérium hogy hátsókerekes legyen (esetleg össz), legfeljebb 900 kilós saját tömeggel, és lehetőleg semmilyen szervorásegítés ne legyen benne (legfeljebb a féken, de ott se erős). Elektronika meg maximum ABS. Teljesítménye szinte lényegtelen, 80 Lóerőtől 300-ig jó lenne. És lehetőleg 215/580-as slick-ek ráférjenek.
2019. márc. 22. 16:54
11/13 anonim válasza:
gratulálok, szép pénzt költöttél a ladádra. nyilván megéri, hogy van egy normális használatra alkalmatlan, illegális autód, mert hogy ez papírozva nincs, az biztos. Pályanapozni biztosan remek, szerintem tartsd meg, újítsd fel amit kell, utcára meg használj egy normális bármilyen autót. Mondjuk vehetsz egy trélert is, legyen mivel elhúzni a pályanapra a ladát.
12/13 A kérdező kommentje:
#11: Sport rendszámmal használom közúton, így teljes mértékben legális. Hátránya hogy jóval többe kerül, meg a műszakiztatása macerásabb, meg indítási naplót kell vezetni.
2019. márc. 24. 11:16
13/13 anonim válasza:
hol kaptal SP rendszamot bukocso nelkuli autora, ey erdekelne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!