Mit értünk élményautó alatt?
Ez annyira objektív, hogy nem igaz!!!!
Nekem az öreg mercim is élményautó mert imádom vezetni, kényelmes, szép.
Másnak csak egy romhalmaz.
Mindenkinek az az élményautó ami élményt ad neki, kb. ennyi :)
Élményautó az amit szeretsz használni, és nem csak arra van, hogy eljuss vele a-ból b-be, vagy elvégezd vele a munkád, hanem élvezd vele magát a vezetést is. Illetve az autó által adott élmény felülírja magát a praktikusságot.
Szerintem tipikus példa a Mazda MX5. Kicsi is, nem fér bele se a család, se sok cucc, nem ezzel jársz ki terepre sem, de a csajoddal leugrani valahova hétvégére, vagy csak autózni egyet a legjobb választás. De hasonló egy Mustang vagy van akinek egy Ford Ranger pickup is.
na pont F@T@L_3RRORxoo89 példája is a legjobb, hogy ez nagyon szubjketív!
(Közben látom az első hsz-emnél jól elrontottam mert objektívet írtam, bocsi)
Na szóval neki egy MX-5 élményautó, nekem sosem kéne olyan mert egy kis szappantartónak néz ki számomra :D
De abban egyetértünk, hogy olyan autó amit szívesen vezetsz, szívesen ülsz bele és akár szívesen szereled is.
egy 650-es bmw is lehet élményautó?
(termszetesen benzinkutat leszámitva)
Nem ismerem a BMW-ket így rágugliztam, ahogy látom ez új BMW...
de tök mindegy, hogy új vagy régi, bmw vagy lambo vagy lada.
A lényeg, hogy ha TE élvezed akkor neked élményautó.
Utaztam egyszer egy srác 3 ajtós trabijában (nem is tudom az melyik... limuzin talán.)
Szép állapotban volt nagyon, nagypapájától örökölte kevés km-el és lehetett látni a srácon, hogy széles mosollyal az arcán vezette azt a trabit, amit kb 10 emberből 8 lenéz.
Szóval ennyi, ha Te beülnél abba az autóba és adna neked olyan élményt, hogy jó érzés tölt el vezetés közben akkor élményautó, igen... SZÁMODRA :D
nekem nem lenne az mert én az öreg autókat szeretem :)
Nekem egy öreg 190-es dízel mercim van.
Nekem élmény vezetni mert már rengeteget szerelgettem és még fogom is. Szerelőhöz sosem vittem, mindent magam vagy faterral csináltam.
Nem gyors az tuti mert sima szívó dízel de ezek a mercik nem is arról szólnak.
Rohadt kényelmes, imádom a traktorhangját meg a brutál nagy hajókormányát, szeretem, hogy megbízható és formára is tetszik.
Ennyi a lényeg, nekem tetszik, nekem élményautó, másnak nem tetszik neki nem élmény autó :D
Szerintem 3 féle autó van.
Van az élményautó van az átlagos autó meg van amit gyűlöl az ember.
Na én pl. utálom a céges H astrát :)
benzines is, első kerekes is bár ez még el is menne!
Az alap ülések olyan kényelmetlenek, hogy több 100km-es úton gerincferdülést kapsz, illetve zavar, hogy csendes és rohadt nagy holtterek vannak benne az A illetve C oszlopon.
Na valaki meg a H astrát imádja :) Valakinek az az élményautó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!