Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi az az összeg, amiből...

Mennyi az az összeg, amiből már sok típus közül lehet nézelődni, legyen az egy nyomatékos 3 ajtóstól kezdve, mondjuk a családi 5 ajtóson át?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy régebbi fabia-t használok, de semmi vezetési értéke nincsen, elvisz az adott helyre, magamnak már nem venném, de még hasonlót se, annyi hogy 1 évvel ezelőtt jogsi után ez volt kéznél, és a család második autója, ha valakinek éppen sietni kell valahova.

Nézegetem már egy ideje a kínálatot és az a gond hogy ami egykoron jó kocsi volt, akár jó tuning alappal, az mára sokat futott, idős példány. Honda Civicből is pont az új az ami már szép formavilággal rendelkezik, az ufo civiccel soha nem tudtam megbékélni.

A mazda 3 nem rossz 2009-től, de sokan a rozsdát említik rögtön.

Jelenleg 2 millióért nem találok olyan autót ami mondjuk max 10 éves, nem egy fabia, és lehetőleg jó ha 1.8as

Német márkáknál persze van ami azonnal vétel lenne, hátsókerék és kinézet miatt, de nem akarok 4-6 milliót rászánni, biztos van valami kompromisszum.

2019. márc. 22. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyanc30 millional mar csak kissebb kompromisszum kell, olyan 50 tol meg mar semmi
2019. márc. 22. 12:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondolom a nullát azt véletlenül írtad utána :)
2019. márc. 22. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Csavard lefele az évet egy picit, mert ez így nem oksa, mivel nagyon lerugott autótak lehet e környéken kapni. Vagy a vételárat felfelé. 1.8 tsi VAG konszern autók elég jók, vagy pdtdi, cr sem rossz, csakott már a dpf (részecskeszürő) bele szól a fenntartásba.. én tsi-t vennék.
2019. márc. 22. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:
3 milla környéke az ahol teljesülnek amúgy a vágyaid.
2019. márc. 22. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Én szűk 3 éve másfél millára lőttem be a családi autónak szánt keretet.

Majd a megtekintett romhalmazok számával felfele kellett tornászni fél milliónként, végül 2,82MFt-ért sikerült megvenni egy négy és fél éves, CR Octaviát garanciával. Ezen összeg alatt túl nagy kompromisszumokat kellett volna kötni. Pl. leharcolt külső-belső állapot, így ki tudja milyen motorikus állapot vagy fapados felszereltség vagy AAA autó.

Pár hónapig még mérgelődtem, hogy az eredeti keretet meg kellett duplázni, viszont így majd három év távlatából nem volt rossz döntés.

2019. márc. 22. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!