Ki vesz, ki engedhet meg magának 15 ezer eurós autókat?
Nagyon sok autó tetszik ebben az árkategóriában, sok fiatalt is látok ilyen kocsikkal szaladgálni (Audi a5, S Mercedes, újabb BMW-k). Ilyenkor elgondolkodok, hogy ki teheti meg azt, milyen fizetéssel, hogy ezeket fent tartsa.
Gondoltam már rá én is, hogy egy jobb angliai munkával 1-2 év alatt gond nélkül összegyűjthetek ennyit egy ilyen autóra, de kérdem én, hogy ezt így nekem megérné?
Milyen árnyoldalakra kell gondolni ha ilyen kocsit vásárol az ember?
Otthon lakom, saját házunk van, tehát albérletre nem kell költeni, adósság sincs, hál'Istennek enni is van mit és a ház sem dől ránk.
Milyen esetben mondhatom azt magamnak, hogy megtetszett egy 15 ezer eurós Audi és azt megveszem magamnak, és milyen esetben nem?
Simán megérné, ugyanis más életcélom nem igazán van, úgy értem, hogy nem akarok saját házat venni, családot alapítani stb.
21 vagyok, végzős a fősulin, ha úgy tetszik ezért élek.
Egy 2013-2014-es kiadású autóra évente 3-4 ezer megy el?
Nekünk egy 2008-as kocsi van, igaz, hogy egy alacsonyabb kategóriás autó, de gyakorlatilag semmit sem kell rá költeni.
Lajoska!
A számolás még nem megy neked.
"egy jobb angliai munkával 1-2 év alatt gond nélkül összegyűjthetek ennyit"
Úgy látod, hogy 1-2 évnyi londoni mosogatás után, tömegével jönnek haza 50 milliós autókkal a honfitársaid??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!