Némelyik roma miért engedhet meg magának ilyeneket?
ülök a vonaton, 2x2-es ülés, szemben velem egy srác, én kívül, ő belül..érkezik a roma asszony, nem volt máshol hely, beült velem szembe, a fiú mellé, miközben közölte hogy az foglalt.."majd ha jön arrébb ülök", mondta a nő, egy megállóra rá jött is, de a nő nem volt hajlandó felállni, én adtam át a lánynak a helyet
miért tudnak egyes emberek (főképp a romák, de nem általánosítok) ilyen parasztok lenni?
Mert megtehetik, kihasználják, hogy félnek tőlük a dolgozók. Próbáld ki a haverral elmentek buszozni és ordibálsz, neveletlenül viselkedsz magyarként, akkor egyből leküld a sofőr vagy vonaton a kalauz. De ha cigány van akkor ez nem történik meg, sőt még a jegyedet se kell érvényesíteni, és érdekes módon mindenkinek vörös lesz a feje.
Ja és tisztelt kötekedők, jelentgetők, esetleg adminok ezt annak tudatába írom, hogy romológiát végeztem és amit írtam az egytől-egyig IGAZ. Ez nem rasszizmus se fasizmus, se neonáci komment.
Mert pontosan tudja hogy hatalmas nagy birka a magyar és nem meri se leordítani, se felrángatni az ülésből. Bejön neki a módszer? Be .. Akkor miért ne csinálja ,most őszintén?
Most csináld meg ugyanazt magyarként hogy trikós szotyizós cigányok közé beülsz miközben mondják ,hogy foglalt a hely. Nekik nem visszatartó erő a börtön simán levernek ,lekéselnek, csak nagyobb menők lesznek egy -két év börtöntől a haveri körben.
azért az túlzás hogy nem volt hely, amikor odajött engem nézett nagyon, mintha csak az ő helyére ültem volna le..ráadásul a túlsó ülések egyikén meg ott ült egy hozzá hasonló nő, mellette pl volt szabad hely, oda is leülhetett volna
tény hogy sok hely nem volt, de ha foglalt úgymond, akkor miért nem ült át máshova, mondjuk oda a másik nő mellé, akivel úgy láttam még ismerősök is?
Előre leszögezem: zsidó vagyok, nem cigány.
Sok ember a tömegközlekedési járművön "jegyet vesz" az utazótáskájának vagy a "láthatatlan barátjának". Erre allergiás vagyok. Lehet, a hölgy azt hitte, hogy a cigány származása miatt mondta a fiú, hogy foglalt, és ezért ült le csak azért is. Amúgy ha én x. megállóhelyen le szeretnék ülni, ne egy idegen mondja meg, hogy leülhetek-e, mert x+3 megállóban majd fel fog szállni egy ismerőse, akinek foglalja a helyet. Ha ennyire gáláns, akkor vegye meg előre a jegyet is!!!!
jó igen, ez lehetett volna..de konkrétan a pulcsija is ott volt a srácnak, a nő majdnem ráült, ha a srác nem veszi el onnan
meg mondom, utána megérkezett a fiú barátnője, a fiú megkérte a nőt hogy álljon már fel, megérkezett akinek foglalta, és még a nő volt kiakadva..
azért ha valamit megígér, legalább tartsa be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!