Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek, mi az az összeg,...

Szerintetek, mi az az összeg, amennyitől már érdemes benzines G Astrat venni?

Figyelt kérdés
1.4 és 1.6 motorokkal nézegettem. Mert kisebb távokon használnám. leginkább 4-500 ezer körül vennék ,de nem tudom ennyiért szabad e már?

2018. dec. 31. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Annyi pénzt szánj rá, amiért egy nem rozsdásodó, nem füstölő-olajzabálót kapsz. A többi már csak ujjgyakorlat. Az első teletankod egy jobb minőségű 100-as benya legyen.

(teljes takarítás, olajcsere, szűrők cseréje, gumik állapota- cseréje, dukkó fényesítése, járulékos ktg-k befizetése...stb)

ezt összeadod, és máris veheted ki a malacperselyből.

2018. dec. 31. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem akár már öt forinttól is érdemes megvenni, ha jó állapotút kapsz ennyi pénzért.

Nyilván nem ezt akartad kérdezni, de ha nem tudsz értelmesen kérdezni, akkor így jártál.

2018. dec. 31. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi 220 000km-rel a miénket 250-ért adtuk el, korrekt állapotban, némi rozsdával, de jól működött mindene.
2018. dec. 31. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ronda fényezéssel, minimális kerékjárati és tankbetöltő rozsdával, klíma nélkül, kopott műanyagkormánnyal, koszos beltérrel, olajfogyasztó és csattogó motorral illetve 500-ról 150-re visszatekerve 400 körül lehet venni. Ha normális kell akkor Njoy felszereltségűt érdemes nézni 1.4-1.6 motorral, 700-tól felfelé, ezek még a német gyártásúak, de vannak lengyel twinport-motoros gyártmányok 1 millióért és felette 2008-tól.
2018. dec. 31. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes és nem 5 forintot érő válaszokat! :)
2019. jan. 1. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!