Szerintetek, mi az az összeg, amennyitől már érdemes benzines G Astrat venni?
Figyelt kérdés
1.4 és 1.6 motorokkal nézegettem. Mert kisebb távokon használnám. leginkább 4-500 ezer körül vennék ,de nem tudom ennyiért szabad e már?2018. dec. 31. 12:54
1/5 anonim válasza:
Annyi pénzt szánj rá, amiért egy nem rozsdásodó, nem füstölő-olajzabálót kapsz. A többi már csak ujjgyakorlat. Az első teletankod egy jobb minőségű 100-as benya legyen.
(teljes takarítás, olajcsere, szűrők cseréje, gumik állapota- cseréje, dukkó fényesítése, járulékos ktg-k befizetése...stb)
ezt összeadod, és máris veheted ki a malacperselyből.
2/5 anonim válasza:
Szerintem akár már öt forinttól is érdemes megvenni, ha jó állapotút kapsz ennyi pénzért.
Nyilván nem ezt akartad kérdezni, de ha nem tudsz értelmesen kérdezni, akkor így jártál.
3/5 anonim válasza:
Mi 220 000km-rel a miénket 250-ért adtuk el, korrekt állapotban, némi rozsdával, de jól működött mindene.
4/5 anonim válasza:
Ronda fényezéssel, minimális kerékjárati és tankbetöltő rozsdával, klíma nélkül, kopott műanyagkormánnyal, koszos beltérrel, olajfogyasztó és csattogó motorral illetve 500-ról 150-re visszatekerve 400 körül lehet venni. Ha normális kell akkor Njoy felszereltségűt érdemes nézni 1.4-1.6 motorral, 700-tól felfelé, ezek még a német gyártásúak, de vannak lengyel twinport-motoros gyártmányok 1 millióért és felette 2008-tól.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes és nem 5 forintot érő válaszokat! :)
2019. jan. 1. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!