Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A napokban vásároltam egy...

A napokban vásároltam egy autót, viszont az adás-vételi szerződésen nem az az összeg szerepel amiben megállapodtunk hanem jóval kevesebb. Előleget nem fizettem viszont van sms arról az összegről amiben megállapodtunk. Tudok tenni valami ez ügyben?

Figyelt kérdés
2019. jan. 24. 17:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Miert nem olvasod el amit alairsz bakker.
2019. jan. 24. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Tudsz mert téged megtévesztettek. Tehát érvénytelen a szerződés. Na most hogy hogyan tudsz új szerződést csinálni, az kérdés. Meg az is hogy neked mennyire előnyös a nagyobb összeg. Gondold át. Ha marad a kisebb összeg akkor egy esetleges kártalanítási ügyben az lesz a mérvadó. De lehet neked így is jó. Nem kell bárkinek tudnia róla hogy mennyi pénzt adtál ki valójában.
2019. jan. 24. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Adót takarít meg ha céges vállalkozós volt a gép , te ezen nem vesztesz ha lépnél hivatal felé sem nyersz semmit . Ha jó a gép klasszul megy megéri az árát stb mi a gond ?
2019. jan. 24. 17:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Van lehetőségem új szerződéskötésre?
2019. jan. 24. 18:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha az eladó közben még nem jelentette be az eladást,(okmányiroda,biztosító),valamint ha hajlandó újat írni akkor van!Egyéb esetben már nincs!
2019. jan. 24. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem a te esetedben ez nem jelent semmilyen hátrányt.
2019. jan. 24. 23:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogyne jeneltene, ha kártérítési igénye lesz bármi okból a szerződés a mérvadó!
2019. jan. 25. 07:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Baleset egyéb kár esetén a biztosító kárszakértője nem azt a papírt nézi hanem a piaci árakat stb . Mert lehetne dupla árat írni bele a sikeres csalások miatt ... De casco meg egyéb tétel nem árt ha van és a javítási meg új felszerelésekről számlák .
2019. jan. 25. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!