Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elromlott a 5. sebbeseg a...

Elromlott a 5. sebbeseg a váltón, a fogaskerék nem veszi be a 5. sebbeseget pontosabban. Így használta az illető 1eve városba ide oda boltba akitől kölcsön kértem. Lehet nagy gond vele?

Figyelt kérdés

De sürgősen külföldre kell mennem vele 1honapra csak utána tudom megcsináltatni.

Nagy probléma lehet? Mehetek vele azért 80-100 km/h ugye vagy ha nem városba úgyis 50.

De a motornak nem árt akkor ugye?

2019. márc. 19. 20:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Most nézettem az reggel. Oldal csere megvan és ennyi baja van.

De a kérdés nem az volt ,hogy kinek mit ér meg.

2019. márc. 20. 10:20
 12/16 A kérdező kommentje:

Kicsit a telefon átírta 😊

Most nézettem át reggel. Olaj csere megvan, és ennyi baja van.

De a kérdés nem az volt ,hogy kinek mit ér meg.

2019. márc. 20. 11:07
 13/16 anonim ***** válasza:

A sorok között ott a válasz.

Én nem indulnék el vele, meg nem venném, sőt kölcsön se kérném többet ha ekkora hulladék és elhanyagolt...

2019. márc. 20. 12:22
 14/16 A kérdező kommentje:

Akkora hulladék mert van egy kis baja? Minden autó tökéletes, és sose romlik el mert onnantól hulladék? 😁

Menj inkább írj máshová te is felesleges pazarolni az időd erre. Meg nekem is felesleges, hogy addig süllyedek, hogy vissza reagálok

köszönöm 😊

2019. márc. 20. 12:39
 15/16 D. Brasco ***** válasza:
Már ne is haragudj de ha neked az kis hiba,hogy nem lehet berakni sebességbe az autót,ráadásul ez már egy éve fenn áll,akkor tenyleg nincs is miről beszélni.....innentől már csak az érdekelne hogy vajon mi szamit nalad nagy hibanak?!
2019. márc. 20. 13:09
 16/16 anonim ***** válasza:
a kérdés az, hogy ki állapította meg, hogy csak egy fogaskereket kell kicserélni? Ha pedig szétszedték a váltót, miért nem cserélték ki????
2019. márc. 21. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!