Gyári, sokkal többre tervezett áttéttel miért csak 50km/h a végsebességem?
Adott egy 80ccm hengerrel bíró AM6 blokk,tudni illik,hogy ezeken a blokkokon,ha jól tudom 12+52 fogas az áttét.
Így elviekben 70 körül lenne a vége,erőtlennek sajnos erőtlen a gagyi henger miatt,de ha kipörgi az áttétet akkor hogy lehet ez az alacsony végsebesség?
Akkor hogyan forgatja nekem ki?
És Én még ebből akartam összehozni a 60 as utazót...
Van egyáltalán esély arra?
De ertsd mar meg azt nem ertem,hogyha kiporog minden sebesseget,es megsem annyi a vege,akkor AZ mitol van??
Hidd el semmi kerdesem nem lenne ha a gyenge henger miatt nem forogna ki a fordulatokat,teljesen ertenem de a kerdesem hangsulya meg MINDIG azon van hogyha gyenge akkor hogy forogja ki a sebesseget?
Nem hittem volna hogy egy kerdessel megtudom haladni egyes emberek szovegerto kepessegenek hatarat,hiaba is probalom a leheto legerthetobben leirni.....
ELŐSZÖR NÉZZÉL MAGADBA, AZTÁN NAGYKÉPŰSKÖDJ!!!
Érthetetlen a kérdésed .
Amit a 6. kérdez, arra is válaszolj.
De ha már 5 ember megértette volna a kérdésed biztos lett volna neked tetszetős válasz is.
" erőtlennek sajnos erőtlen a gagyi motor miatt".
Ezt irtad.
Úgy hogy próbáld meg a nagy pofád viszább fogni és magyarul , érthetően kérdezz.
Ne zavarjon téged hogy ez a szakmám!
talán nincs benne jó főtengely, lehet higy kicsi benne a főtenegly és nagyobb kéne bele, bár ez lehet a karbi miatt is, ha a karvi nincs jól beállítva akkor be kell viszont ha egyáltalán a karburátor mérete a rossz akkor vehetsz rá egyett vagy talán megoldja ha kissebb főfúvókát teszel bele
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!