Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyári, sokkal többre tervezett...

LoLmAnUsH kérdése:

Gyári, sokkal többre tervezett áttéttel miért csak 50km/h a végsebességem?

Figyelt kérdés

Adott egy 80ccm hengerrel bíró AM6 blokk,tudni illik,hogy ezeken a blokkokon,ha jól tudom 12+52 fogas az áttét.

Így elviekben 70 körül lenne a vége,erőtlennek sajnos erőtlen a gagyi henger miatt,de ha kipörgi az áttétet akkor hogy lehet ez az alacsony végsebesség?

2018. nov. 12. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tud elég teljesítményt leadni.
2018. nov. 12. 20:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Akkor hogyan forgatja nekem ki?

És Én még ebből akartam összehozni a 60 as utazót...

Van egyáltalán esély arra?

2018. nov. 12. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Te magad írod hogy gyenge a motor, először azt kell rendbe tenni aztán már bírni fogja.
2018. nov. 13. 07:49
 4/8 A kérdező kommentje:

De ertsd mar meg azt nem ertem,hogyha kiporog minden sebesseget,es megsem annyi a vege,akkor AZ mitol van??

Hidd el semmi kerdesem nem lenne ha a gyenge henger miatt nem forogna ki a fordulatokat,teljesen ertenem de a kerdesem hangsulya meg MINDIG azon van hogyha gyenge akkor hogy forogja ki a sebesseget?

Nem hittem volna hogy egy kerdessel megtudom haladni egyes emberek szovegerto kepessegenek hatarat,hiaba is probalom a leheto legerthetobben leirni.....

2018. nov. 13. 17:18
 5/8 A kérdező kommentje:
A kerdesemnel arra gondoltam,hogy ez hogyan lehetseges,mivel magyarazatot erre nem talaltam,hiaba neztem utana,konkretan nem tudom hogy milyen alkatreszek hibajaban gondolkodjak,esetleg kicsi a karburatorom hozza? De akkor valoszinusitem megintcsak nem porogne ki a sebessegfokozatokat,amiket viszont nalam kiporog
2018. nov. 13. 17:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálad mit jelent az, hogy "kipörgi a fokozatokat"?
2018. nov. 13. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:

ELŐSZÖR NÉZZÉL MAGADBA, AZTÁN NAGYKÉPŰSKÖDJ!!!

Érthetetlen a kérdésed .

Amit a 6. kérdez, arra is válaszolj.

De ha már 5 ember megértette volna a kérdésed biztos lett volna neked tetszetős válasz is.

" erőtlennek sajnos erőtlen a gagyi motor miatt".

Ezt irtad.

Úgy hogy próbáld meg a nagy pofád viszább fogni és magyarul , érthetően kérdezz.

Ne zavarjon téged hogy ez a szakmám!

2018. nov. 13. 18:14
 8/8 anonim válasza:

talán nincs benne jó főtengely, lehet higy kicsi benne a főtenegly és nagyobb kéne bele, bár ez lehet a karbi miatt is, ha a karvi nincs jól beállítva akkor be kell viszont ha egyáltalán a karburátor mérete a rossz akkor vehetsz rá egyett vagy talán megoldja ha kissebb főfúvókát teszel bele

14/F

2018. dec. 11. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!