Ti kölcsönadnátok a motorotokat családtagnak?
Figyelt kérdés
Sógorom elkérte a motoromat nyáron esedékes nyaraláshoz. Jó motorosnak tartom, de neki egy 400-as endurója van, nekem meg egy testes cruiserem. Mindkét gép máshogy viselkedik, jellegéből kifolyólag. Sógorom nem ült még ilyenem, ezért aggódok és irigynek sem akarok tűnni. Nem szeretném, hogy a motoron ülőknek bajuk essen, mikor a motor esetleg "büntet". Az is igaz, hogy a motorom is féltem, új kora óta nálam van. Ebből hogy lépjek ki elegánsan, hogy ne legyen sértődés?2019. febr. 16. 13:11
1/7 anonim válasza:
Hamarabb adom kölcsön a feleségem, mint a motoromat/autómat.
2/7 anonim válasza:
ebből nehéz lesz úriemberként kiszállni..
talán úgy, hogy "szervizben van, de még nincs alkatrész"..
a többit találd ki.
autót, motort nem adnék kölcsön.(motoros láncfűrészt, mptoros fűkaszát sem)
3/7 anonim válasza:
Menjen a sajátjával, én se adnám kölcsön. A sajátjával is ki tud menni a világból.
4/7 anonim válasza:
Testvérem se adnám oda pedig 20 éve vezet kiválóan.
Kocsit nőt nem adunk kölcsön.
5/7 anonim válasza:
Motort, nőt, fegyvert nem adunk kölcsön.
6/7 dirtboy válasza:
én sem adnám,alapból mondjuk eszembe sem jutna ilyen hogy más drágább motorját elkérjem hosszabb távra,még ha robogó lenne vagy simson akkor oks,de több 100ezres vagy milliós motor nem.
7/7 anonim válasza:
Lehet bérelni motort. Ott kifizeti a amortuzációt és a kockázatot hogy kinyírja (na jó meg hasznot is) Neked is kifizetné ezeket? Ha igen akkor béreljen inkább. Ha nem akkor miért nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!