Személygépkocsit akarok venni, a használtautó kereskedő viszont amikor észrevette hogy érdeklődök a kocsi rendszáma iránt, közölte velem hogy csak az időmet pazarlom, akármit ír a rendszer egy forintot se alkudhatok le. Ez milyen hozzáállás már?
Világos beszéd volt a kereskedő részéről, mi a problémád vele?
Kell annyiért? Megveszed.
Nem kell annyiért? Nem veszed meg. Ilyen egyszerű.
Valószínűleg van valami az autóval.
Én is most szeretnék egy bizonyos típusú autót vásárolni. Többet is megnéztem már, az egyiknél gyanús volt hogy a helyszínen se akarta megmutatni a kereskedő a rendszámot. Szerencse sikerült felkutatnom az előző tulajt, így megtudtam hogy az adott autó papíron teljesen más színű mint valójában és hogy korábban már 293 ezres óraállásnál totálkárosra törték az autót, ettől függetlenül 167 ezerrel "tökéletes állapotúként" hirdette az autót.
Az ilyet kell elkerülni. Nyilván tudja, hogy minimum lódít a hirdetésben az autót illetően és az okoskodókat, meg a hozzáértőket előre próbálja szűrni, mert azoknak nem fogja tudni eladni a hulladékát.
Hacsak nem valami extrém ritka autó felejtsd el a kereskedőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!