Van olyan Autóalkatrész-kereskedő Magyarországon, aki nem árazza fel a termékeit, hogy aztán kezdvezményt adhasson?
Arra gondolok például, hogy a Bárdi meg az Unix is kiírja a kettőstömegűt, készecskeszűrőt, 3-4-500 ezer forintra, aztán hogy-hogynem, magánszemélyeknek ad belőle 20% engedményt, viszonteladóknak, szerviznek, gyakran vásárlóknak akár 40-50%-ot is.
Tudom, vannak a külföldön bejegyzett cégek, akik alapból alig több mint fele áron adják ugyan azokat az alkatrészeket, de ezekkel vegyes a tapasztalat, van akinek nem jöttek be.
Van ilyen magyarországon? Aki nem a kedvezményre játszik rá, hanem eladja egy fix, nem felskálázott, majd kegyes engedményes árakon?
nem akarok senkit fárasztani ezzel, meg amúgy sem okoskodni, de egy valamit meg kell érteni. Az emlegetett felárazott majd olcsón eladott alkatrészek a magyar valóság miatt vannak így. A szerelő nem kérhet el annyi óradíjat, amennyiért megérné dolgozni. Kénytelen az alkatrészen is keresni. Ehhez igazodnak az alkatrész kereskedő cégek is. A magánember nem kap 20%-ot, inkább 10-et, ha regisztrál.
A szerelők rühellik, ha valaki viszi az alkatrészt és én ezt meg is értem. Nem akarom itt tovább fejtegetni, csak próbáltam más megvilágításba helyezni a témát.
A kérdésedre: kevés ilyen cég van, de azért lehet találni, aki eleve kedvezménnyel adja, de azok nem népsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!